Çözüldü Memory Hackers Hileleri pc de kalıcı hasar bırakır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
memoryhackers pubg hilesi kulanıyorum başka oyunlarda ban yememek için pc temizlememiz gerekiyormu gerekiyorsa ne yapmalıyız
örneğin başka bir oyunda hile açtık ve kapattık sonra valorant oynarsak valorant pc de hile oldugunu tespit edermi ?

Çözüm
Selamlar, hiçbir hilemiz kalıntı dosya bırakmaz yada sisteminize zarar vermez. Hile kullanımından vanguard açıksa kapatıp ve temp %temp% prefetch dosyalarını temizleyip daha sonra valorant girin. Başka bir kalıntı bulunmamaktadır.
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Temp klasörlerini

Başlat - çalıştır (temp) ve (%temp%) ardından (prefetch) içindeki dosyaları temizlersen sorun olmaz indirdiğin ve açıkta dosya şeklinde hile yazılımların varsa bunları bir usb ye vs taşıyabilirsin bunun sonucunda sıkıntı yaşamazsın.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Evet eder bu yüzden başka hileler kullanacağın zaman vanguardı kapatacaksın hileyle işin bittikten sonra çalıştıra %temp% temp Recent prefetch yazıp dosyaların içindeki her şeyi temizleyeceksin sonra reset at PC devamm

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Temp klasörlerini

Başlat - çalıştır (temp) ve (%temp%) ardından (prefetch) içindeki dosyaları temizlersen sorun olmaz indirdiğin ve açıkta dosya şeklinde hile yazılımların varsa bunları bir usb ye vs taşıyabilirsin bunun sonucunda sıkıntı yaşamazsın.
şunun için soruyorum başka bir oyunda hile açtım valoranta girdim bir kaç gün sonra kalıcı ban yedım

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
memoryhackers pubg hilesi kulanıyorum başka oyunlarda ban yememek için pc temizlememiz gerekiyormu gerekiyorsa ne yapmalıyız
örneğin başka bir oyunda hile açtık ve kapattık sonra valorant oynarsak valorant pc de hile oldugunu tespit edermi ?
Şunu kullanırsan bir şey olmaz;
https://memoryhackers.org/konular/rehber-gereksiz-ve-gecici-dosyalari-otomatik-silme.247923/Hilenin kalıntılarını siler ve vanguard bir şey bulamaz

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Cihazında 2 farklı disk varsa 2 farklı işletim sistemi kurabilirsin ben öyle yapıyorum Normalde kullandığım işletim sistemi windows 11 ancak dandik bir diske windows 10 kurdum 5 yıldır sürekli olmasada aralıklarla genellikle lol hilesini kullanıyorum 5 yıldır 1 kere ban yedim onda da sunucunun yarısı banlandı bi ban dalgası gelmişti elinde disk varsa bu şekilde deneyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Cihazında 2 farklı disk varsa 2 farklı işletim sistemi kurabilirsin ben öyle yapıyorum Normalde kullandığım işletim sistemi windows 11 ancak dandik bir diske windows 10 kurdum 5 yıldır sürekli olmasada aralıklarla genellikle lol hilesini kullanıyorum 5 yıldır 1 kere ban yedim onda da sunucunun yarısı banlandı bi ban dalgası gelmişti elinde disk varsa bu şekilde deneyebilirsin
pc açılırken diski seçebiliyormuns ?
Post automatically merged:

Rica ederim bunu her hile açmadan önce açtıktan sonra bazen de nolur nolmaz diye hileyi kullanırken açıyorum tertemiz oluyor :D
peki bu attıgın program güvenilirmi ?

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
pc açılırken diski seçebiliyormuns ?
Post automatically merged:

peki bu attıgın program güvenilirmi ?
güvenli, bat dosyası zaten ne yaptığını kodlarından görebilirsin + virüstotal eklenmiş + konuyu adminler silmemiş virüs olsa silerlerdi

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Selamlar, hiçbir hilemiz kalıntı dosya bırakmaz yada sisteminize zarar vermez. Hile kullanımından vanguard açıksa kapatıp ve temp %temp% prefetch dosyalarını temizleyip daha sonra valorant girin. Başka bir kalıntı bulunmamaktadır.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...