Onaylı Üye
şunun için soruyorum başka bir oyunda hile açtım valoranta girdim bir kaç gün sonra kalıcı ban yedımTemp klasörlerini
Başlat - çalıştır (temp) ve (%temp%) ardından (prefetch) içindeki dosyaları temizlersen sorun olmaz indirdiğin ve açıkta dosya şeklinde hile yazılımların varsa bunları bir usb ye vs taşıyabilirsin bunun sonucunda sıkıntı yaşamazsın.
şunun için soruyorum başka bir oyunda hile açtım valoranta girdim bir kaç gün sonra kalıcı ban yedım
Şunu kullanırsan bir şey olmaz;memoryhackers pubg hilesi kulanıyorum başka oyunlarda ban yememek için pc temizlememiz gerekiyormu gerekiyorsa ne yapmalıyız
örneğin başka bir oyunda hile açtık ve kapattık sonra valorant oynarsak valorant pc de hile oldugunu tespit edermi ?
yaşadım işte o yüzden soruyorum yatemp den sil kanka sorun yaşamazsın
teşekkür ederimŞunu kullanırsan bir şey olmaz;
https://memoryhackers.org/konular/rehber-gereksiz-ve-gecici-dosyalari-otomatik-silme.247923/Hilenin kalıntılarını siler ve vanguard bir şey bulamaz
Rica ederim bunu her hile açmadan önce açtıktan sonra bazen de nolur nolmaz diye hileyi kullanırken açıyorum tertemiz oluyoryaşadım işte o yüzden soruyorum ya
Post automatically merged:
teşekkür ederim
pc açılırken diski seçebiliyormuns ?Cihazında 2 farklı disk varsa 2 farklı işletim sistemi kurabilirsin ben öyle yapıyorum Normalde kullandığım işletim sistemi windows 11 ancak dandik bir diske windows 10 kurdum 5 yıldır sürekli olmasada aralıklarla genellikle lol hilesini kullanıyorum 5 yıldır 1 kere ban yedim onda da sunucunun yarısı banlandı bi ban dalgası gelmişti elinde disk varsa bu şekilde deneyebilirsin
peki bu attıgın program güvenilirmi ?Rica ederim bunu her hile açmadan önce açtıktan sonra bazen de nolur nolmaz diye hileyi kullanırken açıyorum tertemiz oluyor
Evet eğer cihazda 2 farklı sistem varsa post ekranından sonra hangi işletim sistemini açmak istersin diye soruyor windowspc açılırken diski seçebiliyormuns ?
güvenli, bat dosyası zaten ne yaptığını kodlarından görebilirsin + virüstotal eklenmiş + konuyu adminler silmemiş virüs olsa silerlerdipc açılırken diski seçebiliyormuns ?
Post automatically merged:
peki bu attıgın program güvenilirmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?