Memory Hackers kurucularının kim olduğu konusu neden gizemli?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Memory kurucularını araştırmaya başladığımda, bazı isim veren insanların yorumları kayboldu, silindi. Ulaşılamıyor sadece sitede eski isimler yani reklam yüzü olarak gözüken X kişileri var. Ben bu Memory'i daha çok merak etmeye başladım. Bu site bana eski hackerların toplandığı, sonra ortadan yok olan o eski siteyi anımsatıyor. Birinci olarak bir gizem varsa bunu öğrenmek istiyorum. İkinci olarak bu sitede yeni bir şeyler araştırmak istiyorum. Umarım uyarı almam veya ban yemem bu meraklarımdan dolayı.

Moderatörün son düzenlenenleri:
zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Oyunlarda hile yapmanın yasal bir iş olmadığının farkındasındır dostum. Piyasanın içinden geçti zamanında bu forum geçmeye de devam ediyor. Gerçek kimliklerini saklamayacaklar da ne yapacaklar? Çocuk oyuncağı değil bazı şeyler.

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
en eski ilk 10 üyeden biriyim dostum ancak ben bile bulamadım boşver keyfine bak :)

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
zamanında hile çıkarmadıkları oyun kalmadı bizleri bırak forum yetkilileri bile bilmiyor üstlerin ismini çok kurcalamamak lazım :)

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
anonim takılmak varken neden kendimi ele vereyim ki?

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kanka kurcalamaya gerek yok en eski forum yetkileleri bile bilmiyor sonucta zamanında cıkarmadakları hile kalmadı her oyunda hile cıkardılar gizli kalmaları normal bosver kurcalama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...