Memory Hackers Loader Hakkında?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
loaderın normal taramasında 51 tane virüs çıktı ayriyetten relatıons kısmında
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bir sürü ayrı exe çalışıyor burda çalışan exelerın ıcınde cok tehlıkelı virüsler gozukuyor bu ne anlama geliyor??

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Kardeşim her hile kodlayan kişi projesinin çalınmaması için projesini packler yani koruma ekler.Bizim loaderimizde koruma tamamen el yazımı ile yapılmıştır bu nedenden dolayı Antivirüslerin bu durumu virüs olarak algılaması gayet normaldir.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Kardeşim her hile kodlayan kişi projesinin çalınmaması için projesini packler yani koruma ekler.Bizim loaderimizde koruma tamamen el yazımı ile yapılmıştır bu nedenden dolayı Antivirüslerin bu durumu virüs olarak algılaması gayet normaldir.
onu biliyorum hadı orda cıkan vırusler öyle ya? arkada çalışan başka exeler ne için çalışıyor?

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Dostum bir c++ program yap sonra vm at sonra vt ye yolla o exeyi
Post automatically merged:

Ve sonuca bak :)

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
onu biliyorum hadı orda cıkan vırusler öyle ya? arkada çalışan başka exeler ne için çalışıyor?
Dostum eğer bi virüs bulaşsaydı burda 1 milyondan fazla kullanıcı var elbet biri söylerdi demekki bilgisayar zarar veren herhangi bi durum yok

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Dostum eğer bi virüs bulaşsaydı burda 1 milyondan fazla kullanıcı var elbet biri söylerdi demekki bilgisayar zarar veren herhangi bi durum yok
evet zarar vermıyor ratta öyle zarar vermıyor ama şifrelerimiz masaustu goruntulerımızı falan gıdıyor belkide arada bı ızleyıp guluyolardır falan belkide bize

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Her hilede mevcut ama diğer hilelere güvenme ama memoryhackersın hilelerine güvenebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...