eyw adamsında neyi olmamış söylersen ona göre kendimi geliştiririmOlmamış ama ilk çalışmaya göre baya iyi ben ilkinde araba lı logo yapçaktım siccin 3 ün kapak resmi oldu![]()
![]()
tamamdırE Yani daha havalı olabilir vb
eyw saolBence gayet iyi ilk çalışmana göre mükemmel olmuş ama parlaklık biraz daha yükseltilse veya arkadaki siyah tonu dahada koyulaştırılsaydı daha güzel olurduama ilk çalışmana göre harika olmuş eline sağlık
![]()
![]()
Daha Gerçekçi Olması İçin Tacı Tam Oturaklı Yapabilirdin Mesela Tacın Sol Tarafı M Harfinin Üçgeni Sivri Olduğu İçin
Havda Duruyor Bunlara Dikkat Edersen Çok İyi İş Çıkarabilirsin İlk Çalışmana Göre Gayet Güzel Ellerine Sağlık..[/QUOTE eyw saol
denerimsss4650 sana tavsiyem mh yazan yeri yesil yapp yada sarı arka planı kop koyu sıyah yap benden sana tavsiye kaaarşim
denerimsss4650 sana tavsiyem mh yazan yeri yesil yapp yada sarı arka planı kop koyu sıyah yap benden sana tavsiye kaaarşim
eywBence Arka Planı Değiştir Ve Yazıyı Biraz Büyüt Renkleri Değiştir Mesela Yazıyı Kırmızı Veya Mavi Karışımı Yap Arkayı Sarı Veya Daha Değişik Resimler Koyabilirsin Daha İyisini Bekliyorum Senden Hadi Bakalım![]()
Bence gayet iyi ilk çalışmana göre mükemmel olmuş ama parlaklık biraz daha yükseltilse veya arkadaki siyah tonu dahada koyulaştırılsaydı daha güzel olurduama ilk çalışmana göre harika olmuş eline sağlık
![]()
![]()
Eklediğin dış ışıma çok bozmuş, biraz opaklık kısıp boyutu küçült. Daha hoş duracaktır. İyi forumlar..