Memory Hackers Logo Tasarımı 500x500

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar bugün sizlere ilk logo tasarımımı paylaştım.Eleştirilere açığım.Umarım beğenirsiniz.
memoryhackers.org-Basliksiz-1305.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Olmamış ama ilk çalışmaya göre baya iyi ben ilkinde araba lı logo yapçaktım siccin 3 ün kapak resmi oldu :p :D

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
E Yani daha havalı olabilir vb

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Bence gayet iyi ilk çalışmana göre mükemmel olmuş ama parlaklık biraz daha yükseltilse veya arkadaki siyah tonu dahada koyulaştırılsaydı daha güzel olurdu :D ama ilk çalışmana göre harika olmuş eline sağlık :) :D

Üye
8 HİZMET YILI
sss4650 sana tavsiyem mh yazan yeri yesil yapp yada sarı arka planı kop koyu sıyah yap benden sana tavsiye kaaarşim

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Daha Gerçekçi Olması İçin Tacı Tam Oturaklı Yapabilirdin Mesela Tacın Sol Tarafı M Harfinin Üçgeni Sivri Olduğu İçin
Havda Duruyor Bunlara Dikkat Edersen Çok İyi İş Çıkarabilirsin İlk Çalışmana Göre Gayet Güzel Ellerine Sağlık..

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
e
Daha Gerçekçi Olması İçin Tacı Tam Oturaklı Yapabilirdin Mesela Tacın Sol Tarafı M Harfinin Üçgeni Sivri Olduğu İçin
Havda Duruyor Bunlara Dikkat Edersen Çok İyi İş Çıkarabilirsin İlk Çalışmana Göre Gayet Güzel Ellerine Sağlık..[/QUOTE eyw saol

Ben Senim Ve Sen Kendinden Kaçamazsın !
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bence Arka Planı Değiştir Ve Yazıyı Biraz Büyüt Renkleri Değiştir Mesela Yazıyı Kırmızı Veya Mavi Karışımı Yap Arkayı Sarı Veya Daha Değişik Resimler Koyabilirsin Daha İyisini Bekliyorum Senden Hadi Bakalım ;)

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
gayet başarılı olmuş.

Emektar Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Eklediğin dış ışıma çok bozmuş, biraz opaklık kısıp boyutu küçült. Daha hoş duracaktır. İyi forumlar..

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bence gayet iyi ilk çalışmana göre mükemmel olmuş ama parlaklık biraz daha yükseltilse veya arkadaki siyah tonu dahada koyulaştırılsaydı daha güzel olurdu :D ama ilk çalışmana göre harika olmuş eline sağlık :) :D

Parlaklık yükseltilse mi :D :D Parlaklıktan MH yazısı gözükmeyecek neredeyse yapma allah aşkına :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...