Memory hackers mobil uygulamasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
bence gereksiz bir şey olur. zaten googleden girilebiliyor siteye. mobil oyun için injekte hile yok
Sadece oyunlarda hile yapmak için değil forumda konulara daha rahat yanıt verebilmek için istiyoruz zaten. Ve bir uygulama ile internet sitesi arasındaki kullanım rahatlığını sana burdan anlatamam :D

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
harbi çok güzel olur ya umarım yaparlar

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
çok iyi olur hem telefondan hile olsa daha az ban yeme riskin olur mantıklı

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
zaten xenforoda mobil uygulama girişi mevcut ne mantıkla giriceksiniz çözemedim

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
evet bencede cok iyi bir fikir ben telefonla girerken sahsen zorlanıyorum burda yazılımcı arkadaslar da var bence yapılır

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
mobil uygulama google play store üstünde kalabilir mi hile tarzı forum olduğu için

Ölümsüzlük bir hastalıktır
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Gelse İyi Olur tabi mobil oyunlar için

Her şey Neşesine
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ağzına sağlık valla çok güzel bir konuya değinmişsin mobil uygulama bekliyoruz android ios için

adc
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Sadece oyunlarda hile yapmak için değil forumda konulara daha rahat yanıt verebilmek için istiyoruz zaten. Ve bir uygulama ile internet sitesi arasındaki kullanım rahatlığını sana burdan anlatamam :D
parmağınla yukarıya doğru kaydır ekranı döndür var oradan döndür rahatça mesajlarını yaz,oku ?

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Güzel olur dedim biraz önce ama mobilin tarayıcısında da bir sıkıntı olmuyor ki stabil yinede
kanka yavaş kalıyor ve takılıyor (en azından benim telde) uyg olsa çok daha rahat olur
bence gereksiz bir şey olur. zaten googleden girilebiliyor siteye. mobil oyun için injekte hile yok
kanka hile için değil ki forumda gezmek için konulara mobilden erişenler açısından daha rahat olur
mobil uygulama google play store üstünde kalabilir mi hile tarzı forum olduğu için
ha bak güzel bir noktaya değinmişsin o konuda bilgim yok ama sadece forum olacağı için kalabilir gerç forumda apk oyun hilesi de paylaşılıyor

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
parmağınla yukarıya doğru kaydır ekranı döndür var oradan döndür rahatça mesajlarını yaz,oku ?
Güzel çözüm fakat bu kadar yıkıcı eleştiri yaparken yorulmuyor musun? Burda güzel bir fikir var ve kimse sana bunu yapmak zorundasın demiyor iş sana kalmayacakken neden bu kadar inatla karşısın. Bir uygulama güzel olur kullanımı ise tarayıcı sayfasından çok daha rahat olacaktır. Neyi kanıtlamaya çalışıyorsun??

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Güzel çözüm fakat bu kadar yıkıcı eleştiri yaparken yorulmuyor musun? Burda güzel bir fikir var ve kimse sana bunu yapmak zorundasın demiyor iş sana kalmayacakken neden bu kadar inatla karşısın. Bir uygulama güzel olur kullanımı ise tarayıcı sayfasından çok daha rahat olacaktır. Neyi kanıtlamaya çalışıyorsun??
kendisi de biliyor daha kolay olacağını fakat bazı insanlar iyi şeylere karşı çıkmaktan hoşlanıyor tuhaf şekilde

adc
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kardeşim bu konuda fikriniz ne diye sorulmuş bende fikrimi söylüyorum lütfen artık boş boş alıntı yapmayı bırak ve dahada rahatsız etme. son olarak ise hiç bir forum sitesinin daha uygulaması yok ? örneğin 2009 yılından kalma donanımhaber vs vs. bu forum siteleri bu kadar yıldır çıkartmıyorlar çünkü gereksiz olur google playda sadece uygulama ve oyunlar var (mhform uygulama değil)

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
kardeşim bu konuda fikriniz ne diye sorulmuş bende fikrimi söylüyorum lütfen artık boş boş alıntı yapmayı bırak ve dahada rahatsız etme. son olarak ise hiç bir forum sitesinin daha uygulaması yok ? örneğin 2009 yılından kalma donanımhaber vs vs. bu forum siteleri bu kadar yıldır çıkartmıyorlar çünkü gereksiz olur google playda sadece uygulama ve oyunlar var (mhform uygulama değil)
Fikrini belirtmende bir sakınca yok tabiki fakat burası her gün kendini geliştiren bir forum. Kimse kimsenin fikrini kötüleme hakkına sahip değil ve senin yaptığın tam olarak bu. Rahatsız oluyorsan cevap vermeyip konuyu takipten çıkabilirsin :D Ki donanımhaberin uygulaması yok diye bizim forumumuzunda olmasın demek biri ilkini yapmadığı sürece kendimizi geliştiremeyeceğiz anlamına geliyor. Lütfen yorum yapmadan önce ölçüp biç ve öyle yorum yap.

adc
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Fikrini belirtmende bir sakınca yok tabiki fakat burası her gün kendini geliştiren bir forum. Kimse kimsenin fikrini kötüleme hakkına sahip değil ve senin yaptığın tam olarak bu. Rahatsız oluyorsan cevap vermeyip konuyu takipten çıkabilirsin :D Ki donanımhaberin uygulaması yok diye bizim forumumuzunda olmasın demek biri ilkini yapmadığı sürece kendimizi geliştiremeyeceğiz anlamına geliyor. Lütfen yorum yapmadan önce ölçüp biç ve öyle yorum yap.
gereksiz demek kötülemek oluyorsa xd dostum seninle artık klavyeden konusmayacagim hem sesini duymus oluruz hemde derdini tasanı anlamis oluruz discord :leaff'#0639 eklemeni bekliyorum. sen bana hangi hakla bunları diyorsun ? ben sadece burada fikrimi belirttim ve bastada dedigim gibi gereksiz demek kotulemek oluyorsa bu senin sorunun artık daha fazla uzatma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...