Memory Hackers Sayfasına Girememe Hatası Çözümü/ Error Failure Solution To Not Enter Memory Hackers Page

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Dostlarım öncelikle aldığınız hatalar kullandığınız tarayıcılardan kaynaklanabilir, bu açıdan izlemenizi istediğim yol şu şekilde olacak;

Bağlantı kesildi
Bağlantı sıfırlandı
Bağlantı zaman aşımına uğradı

Tarzında hatalar alıyorsanız bu kullandığınız tarayıcının önbelleğinden kaynaklanıyor olabilir. Bunun çözümü için çerezleri ve önbelleği temizlemeyi deneyerek çözüme ulaşabilirsiniz.

Eğer sorun yalnızca Güvenli Bağlantı Sitelerinde gerçekleşiyorsa (Https) kısmına dikkat edin, burada son da bulunan "s" harfi çok önemli. Güvenli bağlantı seçeneğinden oturumunuzun ve tarayıcınızın izin vermesini sağlayarak sorunu çözebilirsiniz.
Gizlilik ve Güvenlik bölümünden, Yakın geçmişi seçtikten sonra (En az 24 saat) seçmeniz istenen bölümden Önbellek ve Çerezleri seçerek sorunu çözebilirsiniz.

Bunun yanı sıra Google Oturum açma ile giriş yaparken hata alır ya da farklı bir sayfaya yönlendirilip sorun yaşarsanız. Gmail oturumunuza Şifre sıfırlama göndererek, bir şifre üretebilir ve hatayı ortadan kaldırabilirsiniz. (Site üzerinde şifre sıfırlama gönderimlerinde Hotmail konusunda ufak bir sorun var, Gmail hesaplarında sorun çözülebilir ama sıfırlama isteği Hotmail hesaplarınıza gelmeyebilir.)
Hepinize iyi forumlar.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
tesekurler bilginiz icin de bende daha da farkli oluyor... error .ben robot degilim falan..sonda X isaretleri... varsaw falan yaziyoo..bende atildim zannediyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Benim gmail olmasına rağmen hesabıma herhangi bir mail gelmedi #SpecktraL reise yazdık bakalım umarım geri dönüş alabilirim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...