- Yasaklandı
Onaylı Üye
Arkadaşlar çözümü buldum gerçektende 2 gündür dword hack ile oynuyorum ne ban yedim ne log en fazla 1 gün ban yedim o banıda og kendisi görüp attı. Nerden gördü derseniz odada ss alıyorlar biliyorsunuz hile açanları
ss çekip atanlardan gördü ve bana 1 günlük ban attı. Eğer bu dediğim şeyi yaparsanız 30 günlük ban yemezsiniz. Alıntı yapanın aklını karışlarım.
1.) Oyuna giriş yapın.
2.) Kamp seçme bölümünde wolfteami aşağıya alın.
3.) Wolfteamin kayıtlı olduğu klasörünün içine girin.
4.) Avital, apl001.sys, apf001.sys bu dosyaları masaüstününe taşıyın.
5.) Bu dosyaları masaüstünüze taşıdıktan sonra wolftü klasöründe bu dosyalar kalmasın bakın.
6.) Bu kadar artık hilenin keyfini çıkarabilirsiniz.
NOT : İstediğiniz hileyi açıp oyunda hile yapabilirsiniz! Yalnız unutmamanız gereken bir nokta var oyunu kapatıp tekrar açtığınızda sorun yaşamamanız için o dosyaları tekrar klasöre atmalısınız. AKSİ TAKDİRDE OYUN ÇALIŞMAZ! Oyun açıldıktan sonra güvenle klasörden çıkarabilirsiniz..
KainCoder adlı üyeye teşekkürler
1.) Oyuna giriş yapın.
2.) Kamp seçme bölümünde wolfteami aşağıya alın.
3.) Wolfteamin kayıtlı olduğu klasörünün içine girin.
4.) Avital, apl001.sys, apf001.sys bu dosyaları masaüstününe taşıyın.
5.) Bu dosyaları masaüstünüze taşıdıktan sonra wolftü klasöründe bu dosyalar kalmasın bakın.
6.) Bu kadar artık hilenin keyfini çıkarabilirsiniz.
NOT : İstediğiniz hileyi açıp oyunda hile yapabilirsiniz! Yalnız unutmamanız gereken bir nokta var oyunu kapatıp tekrar açtığınızda sorun yaşamamanız için o dosyaları tekrar klasöre atmalısınız. AKSİ TAKDİRDE OYUN ÇALIŞMAZ! Oyun açıldıktan sonra güvenle klasörden çıkarabilirsiniz..
KainCoder adlı üyeye teşekkürler