Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yüksek ihtimalle bir virüsten dolayıdır. Memoryhackers gayet temiz bir forum o yüzden Memoryhackers yüzünden olma olasılığı yok. Tekrardan olursa diye adım adım neler yapabileceğini anlatmayı deneyeceğim
İlk öncelikle; Bir kaç kaliteli ve denemesi olan antivirüs'e ihtiyacın var. Sana bir kaç önerim olsun;
Bu antivirüs programlarını indir ve kur, ardından hepsinde tarama yap. Benim önerim ne kadar tarama ile alakalı ayar var ise açman, bu bulunacak virüs sayısını arttıracak bir şey (Malwarebytes'da direkt uygulama ayarlarında bir kaç güvenlik ayarı var, hepsini açmanı öneririm). Taramalar çok uzun sürebilir ama taramanın süresi mi yoksa bilgisayarının hayatı mı daha önemli?
İkinci olarak; Tamam, diyelim ki taraman bitti ve PC'nin rahat bir nefes aldığını hissediyorsun, ama bu antivirüsler senin için daha büyük bir sorun olabilir (performans açısından), bu yüzden olabildiğince her birisinin Windows ile başlangıcını engellemeni öneririm. Antivirüsler arkada çalışırken çok fazla kaynak kullanabiliyorlar, özellikle de tarama sırasında veya gerçek zamanlı korumanın açık olduğu zamanlarda. Tamam bilgisayarının hayatı önemli olabilir ama performası da en az o kadar önemli.