Memory hackers windows kasma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
windows healt indir orda çalışan programları kapat

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Benim pc de lol hilesi bir problem cıkarmıyor düşük sisteme sahip olsamda. muhtemelen virüsü daha önce almışsın.

Üye
3 HİZMET YILI
Yüksek ihtimalle bir virüsten dolayıdır. Memoryhackers gayet temiz bir forum o yüzden Memoryhackers yüzünden olma olasılığı yok. Tekrardan olursa diye adım adım neler yapabileceğini anlatmayı deneyeceğim

İlk öncelikle; Bir kaç kaliteli ve denemesi olan antivirüs'e ihtiyacın var. Sana bir kaç önerim olsun;

Malwarebytes -
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bitdefender -

Kaspersky -

Hitman pro -

Malwarebytes AdwCleaner -

Bu antivirüs programlarını indir ve kur, ardından hepsinde tarama yap. Benim önerim ne kadar tarama ile alakalı ayar var ise açman, bu bulunacak virüs sayısını arttıracak bir şey (Malwarebytes'da direkt uygulama ayarlarında bir kaç güvenlik ayarı var, hepsini açmanı öneririm). Taramalar çok uzun sürebilir ama taramanın süresi mi yoksa bilgisayarının hayatı mı daha önemli?

İkinci olarak; Tamam, diyelim ki taraman bitti ve PC'nin rahat bir nefes aldığını hissediyorsun, ama bu antivirüsler senin için daha büyük bir sorun olabilir (performans açısından), bu yüzden olabildiğince her birisinin Windows ile başlangıcını engellemeni öneririm. Antivirüsler arkada çalışırken çok fazla kaynak kullanabiliyorlar, özellikle de tarama sırasında veya gerçek zamanlı korumanın açık olduğu zamanlarda. Tamam bilgisayarının hayatı önemli olabilir ama performası da en az o kadar önemli.

Üçüncü olarak; Halen bir virüsten şüpheleniyorsan temiz kurulum yapman gerekebilir (https://memoryhackers.org/konular/windows-10-tum-surumler-ve-windows-11-21h2-kurulum-rehberi.274850/). Benim şu anlık anlatacağım bu kadar şey var. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...