Memory Hackers wolftü Hile Yapmaya Dönermisiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Tabiki Wolfteamde hile yapmamanıza bi yönden hak veriyorum çünkü vefat etti ama yinede sizden bu sitede wolftü hileleri bekleyenler var. Ve bu site ilk başlarda wolftü hilesiyle büyüdüğü için wolftü kitlesi daha çok tabiki dier popüler oyunlara yönelmenize hak veriyorum ama wolftü de hile yapmayı bence bırakmamalıydınız çünkü bu site wolftü hilesiyle büyüdü ve sizden wolftü hilesi bekleyen lerde var

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Dostum bak şimdi, kitlesi bitmiş daha önemsenmeyen bir oyun bu. Daha hile yapma gereği bulunmuyor. Zaten istatistiklerden ne kadar ilgi gördüğü belli oluyor. Demek ki yeteri kadar bir kitlesi yok artık. Diğer oyunlara yönelmeye başlandı. Wolftü hilesi yaparken harcanan vakitle daha güzel oyunlarda, daha güzel hileler yapılabilir. Eğer eskisi kadar bekleyen bir kitle olsaydı kaldırılmazdı zaten.

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Oyunun resmi yayıncıları bile başka oyuna yönelmişken böyle bir talepte bulunman gereksiz bence

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
wolftude hıle yapmak kolay :D yapıp atarım

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bi Yönden Sende Haklısın Ama Oyun Batmış Durumda Hile Yapmak O Kadar Basit ki Youtube da Bakarak Bile Güzel Bir Hile Yapabilirsin . Oynayanda Kalmadı

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Please make wolftü mena hack like before i cant join the game without hacks and i cant forget the first time i used memoryhacks for wolftü inventory hacks and other things it was so beautiful maybe no one gonna listen to me but pleaseee. if you can do this for me and the other just do it like before :)

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
İstek yok kardeşim, istek :D Oyunu oynayan kalmadı, hile kullanan kalmadı. Kaldıysa da biz uzun süredir hizmet verdik, artık sıramızı saldık. Diğer forumlarda faydalansın. Sadece Wolftü ile hatırlanmak istemiyoruz.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Kardeşim Bitmiş Bir Oyun İçin Yapılcağını Hiç Sanmıyorum

❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Valla Moruk Şu Ana Kadar 100 konudan 1 Tane İstek Konu Gördüm Oda Seninki Wolf Bitti :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...