Memory Hacking Yapamıyorum!? Acil Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Benim sorunum şu; bir program kodluyorum, kodlarken kullandığım pointerlar'ı birden fazla pc kullanarak buluyorum ki her işlemcide sorunsuz çalışsın. Hangi pc de bu pointer, offset, modül'leri Cheat Engine vb. bir programa eklesem sorunsuz çalışıyor. Bu değerleri kodlamada kullanıyorum ve programların hepsi ben de çalışıyor. Programlarımı başkasına attığım zaman ya hata veriyor, oyun yanıt vermiyor yada oyunda hiç bir fark olmuyor. Normal bir program yaparsam çalışıyor ama sorun Memory Hacking anlayacağınız. Örnek bir kodlama ve fotoğraf ta eklicem. KULLANDIĞIM YAZILIM DİLLER VB.NET ve C#

Bu kodu kullanınca:

Kod:
Declare Auto Function CloseHandle Lib "kernel32.dll" (ByVal hObject As IntPtr) As Boolean
Declare Function CloseHandle Lib "kernel32" Alias "CloseHandleA" (ByVal hObject As Integer) As Integer

Benden başkalarında bu tarz hatalar veriyor:
hata.png

Kodu şu şekilde değiştirince:

benden başkalarında
Kod:
Declare Auto Function CloseHandle Lib "kernel32.dll" (ByVal hObject As IntPtr) As Boolean
Declare Function CloseHandle Lib "kernel32" Alias "CloseHandle" (ByVal hObject As Integer) As Integer

Hiç bir hata vermiyor ama yine de çalışmıyor.

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bide sende net framework yüklü değil sanırım onu indir düzelicektir büyük ihtimalle

Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Ayrıntıları Söylermisin?
Edit: Pinvokeden Biraz Araştırdım Şurdan Linkleri Veriyim:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

CloseHandleA Diye Birşey Yok Ayrıca Bişeymi Yaptın/Kullandın?
Senin Kullandığın Bilgisayarla Denediğin Bilgisayarların Net Frameworkunu Karşılaştır Belki Daha Eskidirler
Ayrıca Senin Kullandığın Bilgisayar Diyelim 64 Bit Diğer Bilgisayar 32 Bitsede Hata Veriyor Olabilir

Son düzenleme:
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
bide sende net framework yüklü değil sanırım onu indir düzelicektir büyük ihtimalle

Kullandığım 2 bilgisayarda da .NET Framework yükle ve aynı sürümler. Zaten .NET Framework yüklü olmadan Visual Studio'da proje açamazsınız ve program kendisi setup sırasında yüklüyor.

Ayrıntıları Söylermisin?

Senin Kullandığın Bilgisayarla Denediğin Bilgisayarların Net Frameworkunu Karşılaştır Belki Daha Eskidirler
Ayrıca Senin Kullandığın Bilgisayar Diyelim 64 Bit Diğer Bilgisayar 32 Bitsede Hata Veriyor Olabilir

İki bilgisayar da 32 Bit. Zaten program ayarlarından Any CPU Debug modunda kodluyorum. Framework'ler 4.0 ikisinde de. Dediğin sayfalara baktım kodları düzeltim ve bir sorun görünmüyor. Artık hata vermiyor ama oyuna hack gelmiyor test bilgisayarında. Hala bende çalışıyor. Bu arada VAMemory den çekiyorum base kodları.

Ayrıntıları Söylermisin?

Sorun hala güncel. Bir yardım edebilecek çıkmadı. Sitedeki koddler'lara mesaj attım ve çok ilgileler. Kimse cevap vermedi. Kendi interneten bulup yapıştırdığım kodları, class'ları sildim VAMemory.dll kullandım referans olarak. Sadece exe'yi atınca başkalarında da bende de yanıt vermiyor. Benim pc de yanına VAMemory.dll'yi koyunca tekrar çalışıyor ama başka pc'lerde (Sadece 1 pc değil genel olarak tüm arkadaşlarımda) yanına VAMemory.dll koysak bile yine yanıt vermiyor. Sebebi nedir? PLS herkez nasıl hile kodlayıp paylaşabiliyor da ben kodlayınca böyle sorunlar yaşayıp paylaşamıyorum? Proje gurubundan birileri varsa yazsınlar siz nasıl yapıyorsunuz? PC sistemi ile ilgili bişey mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Başka classlarla yapmayı dene referansını değiştir öyle dene eğer c# biliyorsan yakında checkbox trainer source paylaşabilirim onu kullanırsın

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Başka classlarla yapmayı dene referansını değiştir öyle dene eğer c# biliyorsan yakında checkbox trainer source paylaşabilirim onu kullanırsın

C# biliyorum. Paylaşırsan bakarım. 5 farklı siteden 5 faklı YouTube videosundan toplam 10 Class ve Read Write Memory kodları denedim ama fayda etmedi. Şimdi CYL nin burda paylaştığı CSGO hile kodlama dersleri videosunda ki gibi denedim, VAMemory.dll kullandım, EXE nin yanda VAMEMORY.DLL yi de verdim. Bende çalışıyor ama arkadaşlarımda yine aynı. Yanıt vermiyor diyor.

Reverser
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kod:
Declare Function CloseHandle Lib "kernel32.dll" Alias "CloseHandle" (ByVal hObject As Integer) As Integer

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Kod:
Declare Function CloseHandle Lib "kernel32.dll" Alias "CloseHandle" (ByVal hObject As Integer) As Integer

Kusura bakma ama onu da denedim. Sorunun yarısı çözüldü sadece. Artık CloseHandleA hatası vermiyor ama DLL Injector programım başkalarında çalışmıyor da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...