Uzman Üye
Faydalı beklenen an çok yakın
kolay gelsin
eyvallah hocam ellerine sağlık çok çok güzel duruyor
Teşekkürler Uygulama İçin Kullanışlı
Eline Sağlık
Hepinize Teşekkürler. Uygulamayı hem UI (Tasarım) olarak geliştireceğim hem de kullanım, içrek açısından. Yeni güncellemeleri rahatlıkla alabileceğiniz sistem eklendi uygulamaya.Çok yararlı bir içerik olmuş, umarım daha da ileri bir seviye atlar, teşekkürler.
Hmm why do you comment spam?Thank you! Now we can post messages even in mobile. My butt hurts seating all day and posting messages.
ThanksNiceone
Bne teşekkür ederimgeçen gün bahsi geçmişti arkadaş yapmış hemen teşekkürler![]()
Teşekkür ederimFaydalı beklenen an çok yakınkolay gelsin
Açıkçası ben şuan uygulama üzerinden kullanıyorum. Aşırı rahat oluyor. Kullanıcı sekmesi, PM, bildirimler vs tek tıkla ulaşıyorum. Arama kısmı da gayet stabil çalışıyor.gelmesi güzel olur canımız sıkıldıkça mobilden girer takılırız
Thanks brogood work my friend
Üzgünüm dostum :/ios versiyonuna ihtiyacımız var
Konuyu düzgün okuduysan eğer konuda KIRMIZI renkle geliştirmekte olduğum yazıyor dostum. Daha iyi sürümler için çalışacağımÇok faydalı bir konu ama biraz geliştirme ihtiyacı var sanki
Önemli değil iyi forumlar dilerimBaya iyi yapmışsın sağol dostum.
sağol sanadaÖnemli değil iyi forumlar dilerim![]()
Teşekkür ederimGerçekten Güzel Tasarlamışsın Süper Olmuş![]()
Teşekkürler herkes de bunu arıyo dostumMerhaba dostlar ben TRKByte. MemoryHackers için "Geliştirmekte olduğum!" mobil uygulamayı tanıtacağım. Uygulama mobilden giren dostlarım için forumu daha kolay kullanmaya yarıyor. Uygulamada hiçbir şekilde reklam bulunmamakta ve kar amacı gütmemektedir!
Ana Sayfa
Ekli dosyayı görüntüle 34965
Bağlantı Kontrol Sistemi
Ekli dosyayı görüntüle 34967
[ ! ] Uygulamayı değerlendirmeye almamanız iyi olur. Çünkü değerlendirme amacı ile yapılmadı. Chrome, Opera vs. tarayıcılardan girmekte zorlanan dostlarım için yapıldı. Bizzat test ettim sorunsuz ve stabil çalışmakta.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
----------------------------------------------------
Garip bi sistem trojan yazmışAma beni bilen bilir uygulamalarımda herhangi bir trojan, keylogger bulunmamakta. Sitedeki yöneticiler veya programcılar uygulamayı inceleyebilirler. Uygulama zaten Webview üzerinden çalışmakta.