Memory UI Cookie ler ve zulu Launcher

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Selam,
zulu Launcher ı çalıştırdığımızda diskimizdeki Cookie leri kontrol ediyor. Eğer MemoryHackers a ait bir Cookie tespit ederse zulu ya giremiyoruz. Fakat Cookie leri temizlediğimizde zulu sorunsuz çalışıyor.

MemoryHackers geliştiricileri, bu konuda bir çözüm geliştiriyor musunuz? Bence yeni bir Reklam Tıklama Kontrol mekanizması yazmanız gerekiyor.

Teşekkürler

Emre YILMAZ

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Böyle bir saçmalık olamaz yani isteyen istedigi siteye girer öyle birşey yapmaya hakkı yok benim sitemi engelleme gibi.

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
ben böyle bişey yaşamadım ama ilginç ve komik bi durum olurdu böyle bişey olsa.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Üye
8 HİZMET YILI
Böyle bir saçmalık olamaz yani isteyen istedigi siteye girer öyle birşey yapmaya hakkı yok benim sitemi engelleme gibi.

Maalesef bu şekilde çalışıyor. Kusura bakmazsanız bir çözüm önerim olacak:
R eklam tıklama kontrolünüzü kullanıcının diskinde tutmak yerine kendi veritabanınızda O kullanıcı kodu ve reklamı tıklama tarihini tutarak, bir sonraki UI çalıştırıldığında bu veritabanındaki bilgiyi kontrol edebilirsiniz. Böylelikle zulu Launcher sizin veritabanınıza erişemediğinden kontrol edemeyeceklerdir.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Üye
8 HİZMET YILI
Senin siteni engellediğini düşünmüyorum, sadece sitenize girilip cookie kaydı bırakmış mı diye kontrol ediyorlar. Girilmişse de zulu yı çalıştırmana engel oluyorlar.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Üye
8 HİZMET YILI
ben böyle bişey yaşamadım ama ilginç ve komik bi durum olurdu böyle bişey olsa.

Şöyle oldu aslında, bugün Zulayı hilesiz oynarken 4-5 defa H22 hatası aldım ve öncesinde Diskimde aşırı bir çalışma tespit ettim sonrasında bu H22 hatasını verdi. Ben de uyuz oldum ve adamların Cookie leri kontrol ettiğine kanaat getirdim, nitekim böyleymiş.

Üye
8 HİZMET YILI
merhaba ben zulu oyunu için hack indirdim 1 gün boyunca oynadım çalıştı ama şimdi giremiyorum zulu kısmında çalışmıyor ibaresi var nasıl çalıştırabilirim

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
baktım bugün zulu güncellemesi olmamış bir yanlış anlaşılma var bence ortada ve bizim onay sistemi düşündügün gibi sizin bilgisayarlarınızda tutulmuyor bizim sunucularımzda databasede tutuluyor. cookie dedigin şeyi chrome tutuyor. böyle birşey yapamazlar çünki geçmişte merak edipte bizim sitemize girmiş insanlar zulayı oynayamaz ve kullanıcılarının yarısından fazlasını kaybederler heralde.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Selam,
zulu Launcher ı çalıştırdığımızda diskimizdeki Cookie leri kontrol ediyor. Eğer MemoryHackers a ait bir Cookie tespit ederse zulu ya giremiyoruz. Fakat Cookie leri temizlediğimizde zulu sorunsuz çalışıyor.

MemoryHackers geliştiricileri, bu konuda bir çözüm geliştiriyor musunuz? Bence yeni bir onay sistemi Tıklama Kontrol mekanizması yazmanız gerekiyor.

Teşekkürler

Emre YILMAZ
ayn bendede bazen zulu yı acıyom acılmıyor temizliyom acılıyor memoryhacker yüklemeden önce olmuyordu böle

Herkesi öldürüyoruz.Kimini kurşunla, kimini sözle
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
merhaba ben zulu oyunu için hack indirdim 1 gün boyunca oynadım çalıştı ama şimdi giremiyorum zulu kısmında çalışmıyor ibaresi var nasıl çalıştırabilirim
Nasıl çalıştırabilirim :) zulu hilesi çalışmıyor yeni hack gelcek onla oyna.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Üye
8 HİZMET YILI
baktım bugün zulu güncellemesi olmamış bir yanlış anlaşılma var bence ortada ve bizim onay sistemi düşündügün gibi sizin bilgisayarlarınızda tutulmuyor bizim sunucularımzda databasede tutuluyor. cookie dedigin şeyi chrome tutuyor. böyle birşey yapamazlar çünki geçmişte merak edipte bizim sitemize girmiş insanlar zulayı oynayamaz ve kullanıcılarının yarısından fazlasını kaybederler heralde.

Ben böyle bir case le karşılatığım için size bilgi vermek istemiştim, haklı olabilirsiniz belki benim pc ile ilgili bir durum olabilir. Neyse hileyi ne zaman aktif yapacaksınız? Bu şekilde Tepmelerle oynanmıyor bu oyun.
Teşekkürler kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...