Memory UI Download yapıyorum virüslü diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bugun loader e giricekdim ve bişeyle karşılaştım virüslü dosya die napacam ? tekrar indirincede virüslü dior site mi hacklendi yaw yada linklerde virüsmü var

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Nasıl yani? indirirken altta iniyor sonra virüslü dosyamı diyor? eğer öyleyse virüs programını kapattığın yerin altındaki tikide kaldır

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
adamı cahil yerine koymayın biliyoruz üyelik tarihim den anlarsın stn
Baya eskiymiş üyelik tarihin tebrikler. Loader içindeki korumalardan dolayı virüs olarak algılanıyor , virüs programını kapatıp indirebilirsin. Güvenmiyorsan indirmeye de bilirsin zorlamıyoruz. Yıllardır kimsenin bilgisayarı sitemiz tarafından bir zarar görmemiştir hatta korunmuştur :)

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
hilede eskiden virüs yoktu şimdi siteyi hacklediler virüs var hiledemi diyosun :residentsleeper:

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Baya eskiymiş üyelik tarihin tebrikler. Loader içindeki korumalardan dolayı virüs olarak algılanıyor , virüs programını kapatıp indirebilirsin. Güvenmiyorsan indirmeye de bilirsin zorlamıyoruz. Yıllardır kimsenin bilgisayarı sitemiz tarafından bir zarar görmemiştir hatta korunmuştur :)
bak şimdi anlatamadım galiba en az 5 den fazla kez indirdim eset nod 32 var preminum üyelik yamadı daha önce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...