- Moderatör
new ul yı yonetici olarak actıktan sonra ul yi indirdiginiz yerden acmak ıstedıgın hileyi secip yukle demen lazımBisey dicem ben anlayamadım yükle dememe rağmen waiting for actionda kalıyor
new ul yı yonetici olarak actıktan sonra ul yi indirdiginiz yerden acmak ıstedıgın hileyi secip yukle demen lazımaynı bok bende de var sinir oldum .
new ul yı yonetici olarak actıktan sonra ul yi indirdiginiz yerden acmak ıstedıgın hileyi secip yukle demen lazımanlamayanda ne bileyim![]()
new ul yı yonetici olarak actıktan sonra ul yi indirdiginiz yerden acmak ıstedıgın hileyi secip yukle demen lazım
Post automatically merged:
new ul yı yonetici olarak actıktan sonra ul yi indirdiginiz yerden acmak ıstedıgın hileyi secip yukle demen lazım
Yarın dene birde şuanda beta sürümü herşey tam yerine oturmuş değildeniyoruz ama olmuyor bilader .
öyle yapıcaz artık saol reisYarın dene birde şuanda beta sürümü herşey tam yerine oturmuş değil
add Me Discord AtharHussain#7851 i try to helpyardım edin bilader ya . opera da denedim chorome de denedim hala açılmadı ya
neyden oluyor bi yardım edin .