- Yasaklandı
-
Süper Üye
Çabuk bakimoo KankaValla Düşünüyom düşünyüom yok bekle kardeşim k.b
Daha yeni üye oldun ne duygulanmasıçok duygulandım
teşekkürler
Konu kasıyor demeyen kişi olsa şaşırcam her konuda Kasıyor yazıyorlar.Öncelikle Herkese İyi Forumlar Dilerim Arkadaşlar.
Bugün İçim'den Geldi Bu Forum'da Geçen Anılarımı Anlatmak İstiyorum.
-----
Mesela Birincisin'den Başlayayım.
İlk Hilemi Paylaştığım O Gün Wolf Hard V1.0"O Zamanlar Çok Beğenilen Bir Hiley'di "
İlk Hilemi Paylaştıktan Sonra Yetkili Bi Arkadaş Adını Hatırlayamadım Ama Moderatördü
Yorumu Yapıştırmış HemenKonuna Kisalt.xyz'den Başka Link Kısaltma Kullanma Dedi. Ardından & Virüs Total Koy Demişti.
ee Adam Haklı Tabii Ama o Zamanlar Daha İlk Hile Konum'du Bilmiyor'dum Neler Yapılacağını Ardından naderBaba yazdı Bişeyler. Falan Filan Halletik.
BU Anım böyle....
2.ci Anım İse Şöyle..
RaasielX Kardeşim D.Mod 'mu Ne Olmuştu Tam Hatırlayamadım. Onu Tebrik Etmek İçin Bir Konu Açtım Her neyse Tebrikleştik Falan Filan
Ordan Lalenin Biri Atladı Hemen Neden Konu Kasıyosun Spam Yapmayın Ö.M 'Den Mesajlaşın Falan'da Filan'da Bizde Hemen Tabii Küfürleri Yağdırdık. 15 Dakika Sonra Nader baba banned !!
Bunları Anlatmak İçimden Geldi Hani "MEMORY HACKERS" Kıymetini Bilin Bu Formun.
Değerli Ve Önemli Kardeşlerim.. ETİKET # ("nader11ndeu - LeftSpace - CauS - MaskeliHileci - RaasielX - İoz - hackerSahti - MrDeAT & Diğerleri")
MEMORY HACKERS SEVİLİYORSUNUZ
OlmAnılara Sigara Yakılmaz mı Hacı
Yak keke yakAnıların üstüne bi sigara yakılır
Vayy Koury Sen yasıyonmu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?