- Yasaklandı
Süper Üye
Öncelikle Herkese İyi Forumlar Dilerim Arkadaşlar.
Bugün İçim'den Geldi Bu Forum'da Geçen Anılarımı Anlatmak İstiyorum.
-----
Mesela Birincisin'den Başlayayım.
İlk Hilemi Paylaştığım O Gün Wolf Hard V1.0
"O Zamanlar Çok Beğenilen Bir Hiley'di "
İlk Hilemi Paylaştıktan Sonra Yetkili Bi Arkadaş Adını Hatırlayamadım Ama Moderatördü
Yorumu Yapıştırmış Hemen
Konuna Kisalt.xyz'den Başka Link Kısaltma Kullanma Dedi. Ardından & Virüs Total Koy Demişti.
ee Adam Haklı Tabii Ama o Zamanlar Daha İlk Hile Konum'du Bilmiyor'dum Neler Yapılacağını Ardından nader
Baba yazdı Bişeyler. Falan Filan Halletik.
BU Anım böyle....
2.ci Anım İse Şöyle..
RaasielX Kardeşim D.Mod 'mu Ne Olmuştu Tam Hatırlayamadım. Onu Tebrik Etmek İçin Bir Konu Açtım Her neyse Tebrikleştik Falan Filan
Ordan Lalenin Biri Atladı Hemen Neden Konu Kasıyosun Spam Yapmayın Ö.M 'Den Mesajlaşın Falan'da Filan'da Bizde Hemen Tabii Küfürleri Yağdırdık. 15 Dakika Sonra Nader baba banned !!
Bunları Anlatmak İçimden Geldi Hani "MEMORY HACKERS" Kıymetini Bilin Bu Formun.
Değerli Ve Önemli Kardeşlerim.. ETİKET # ("nader11ndeu - LeftSpace - CauS - MaskeliHileci - RaasielX - İoz - hackerSahti - MrDeAT & Diğerleri")
MEMORY HACKERS SEVİLİYORSUNUZ 
Bugün İçim'den Geldi Bu Forum'da Geçen Anılarımı Anlatmak İstiyorum.
-----
Mesela Birincisin'den Başlayayım.
İlk Hilemi Paylaştığım O Gün Wolf Hard V1.0
İlk Hilemi Paylaştıktan Sonra Yetkili Bi Arkadaş Adını Hatırlayamadım Ama Moderatördü
Yorumu Yapıştırmış Hemen
ee Adam Haklı Tabii Ama o Zamanlar Daha İlk Hile Konum'du Bilmiyor'dum Neler Yapılacağını Ardından nader
BU Anım böyle....
2.ci Anım İse Şöyle..
RaasielX Kardeşim D.Mod 'mu Ne Olmuştu Tam Hatırlayamadım. Onu Tebrik Etmek İçin Bir Konu Açtım Her neyse Tebrikleştik Falan Filan
Ordan Lalenin Biri Atladı Hemen Neden Konu Kasıyosun Spam Yapmayın Ö.M 'Den Mesajlaşın Falan'da Filan'da Bizde Hemen Tabii Küfürleri Yağdırdık. 15 Dakika Sonra Nader baba banned !!
Bunları Anlatmak İçimden Geldi Hani "MEMORY HACKERS" Kıymetini Bilin Bu Formun.
Değerli Ve Önemli Kardeşlerim.. ETİKET # ("nader11ndeu - LeftSpace - CauS - MaskeliHileci - RaasielX - İoz - hackerSahti - MrDeAT & Diğerleri")