- Yasaklandı
Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
Güncellendi.
Son düzenleme:
Kalın daha kötü duruyorGüzel fakat daha iyi olabilir şu memory ismini daha kalın yapabilirdin ama güzel![]()
Aynı konuda birden fazla eleştiri alırsam kaldirirım kardeşim saolasınHackers kısmındaki arka yeşil plan biraz rahatsız etti beni yoksa gayet hoş yeşil tonlamaları severim
2.5 puanı nerden kırdın
2.5 puan kırayımda bana cevap yazsın ve bende ona 10/10 yazayım diyeKalın daha kötü duruyorTeşekkür ederim.
Aynı konuda birden fazla eleştiri alırsam kaldirirım kardeşim saolasın
2.5 puanı nerden kırdın![]()
Hocam o zaman logoyu nereye koyacağım ? alta koyayım mı ?Kardeşim o soldaki yazılar olmasa memory hackers ortada olsa daha güzel olurmuşGel bir ara senle detaylı çalışma yapalım istersen
![]()
İnş reyizdaha iyisi olabilir
Değiştiriyorum kankqnq şu hackers'ın fontunu değiştir , hep fonttan kırıyorum <3
Onu da kaldırdımKnk Bence Güzel Olmuş Bende Şu Hackers Yazısıın Arkasındaki Yeşil Renk Biraz Kötü Duruyor.Benim Ortalamam : 8.5![]()
Emin ol önceki halinden daha az karışık ve daha modern duruyorHocam böyle çok sade durmadı mıEkli dosyayı görüntüle 9214
Elimden geleni yaparım kardeşim ama o kadar da yetenekli değilim.Kardeşim kişiye özel wallpaper falan yapıyor musn