İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
faceden yapsanda herkes tarafından görünmez ondan dedim twitter diye kur boş bir hesap paylaşım yapFaceden Yapsam Olmazmı Twiter Kullanmıyorum![]()
faceden yapsanda herkes tarafından görünmez ondan dedim twitter diye kur boş bir hesap paylaşım yapFaceden Yapsam Olmazmı Twiter Kullanmıyorum![]()
Hm Tmm O Zmn 400.000 Şerefine Paylaşımları Abartalımfaceden yapsanda herkes tarafından görünmez ondan dedim twitter diye kur boş bir hesap paylaşım yapyaptır
![]()
parası olmayan ama kredi çekip mh de premimum üye alan adam gibi adam senide unutmadıkknk 399.999 kişiye bölün mq beni niye sayıyon paramızmı varayıp ya
Forevır memoliheçkırz
200 bin tl yediğimizi düşün herhalde bir kişi 2 tl vercek 200.000x2=400.000 demekki herkez 2 tl vercek matematiğim konuşuyo no hesap makinesiDava yersek para 400.000 kişiye bölüncek gençler destekleriniz için tşk seviliyorsunuz <3
Dava yersek para 400.000 kişiye bölüncek gençler destekleriniz için tşk seviliyorsunuz <3
En yakın zamanda güncellenecektir. Bizim tek yapmamız gereken beklemekBizde artık 400.000 kişilik bir alile olduk abi bi de son hikle fixlendi ne olacak
beleşe aldım morukparası olmayan ama kredi çekip mh de premimum üye alan adam gibi adam senide unutmadık![]()
Dava yersek para 400.000 kişiye bölüncek gençler destekleriniz için tşk seviliyorsunuz <3
Bize kredi çektirmediğin sürece sende seviliyorsun ustaDava yersek para 400.000 kişiye bölüncek gençler destekleriniz için tşk seviliyorsunuz <3