MemoryHackers ailesine şuanlık veda..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Merhaba dostlarım..

Askerlik geldi çattı artık kapımızı çalıyor vatan görevimizi yerine getirmeye gidiyorum inşaallah.

Acemi birlik HATAY // İskenderun / Denizci.

Bu forumu buldum bulalı dostluk olsun muhabbet ve beraberlik olsun paylaşımın saygının sevginin karşılıklı değilde tamamen olgun olarak davranışların eseri olarak yetkililerimiz olan ;

1- İoz
2- LeftSpace
3-CauS
4-Nader11ndeu
5-#MorpHeus
6-ErdemMH

Ve diğer yazamadığım isimler hepinizi saygılarım ve sevgilerimle.

İlgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum.Onlardan gerçekten çok şey öğrenileceğini biliyor ve inanıyorum.Gerçekten değerli kişiler.Forumdaşlarım olsun hele hele MOD olan değerli görevli olan yetkililerimizden ErdemMH ve x60 unutulmaz.Gerçekten görevlerine sıkı ve ciddi olarak tutunarak severek yapan kişiler tanıdığım bildiğim kadarıyla.Ben onlarada ayrıca teşekkür etmek istiyorum.

Forumdaşlarıma ve bazı yeni üyelere kızdığım ve çok report edip -5 rep verdiğim oldu.Onlarada burdan seslenmek istiyorum.Gerçi çoğu ban yedi.Lütfen rica ediyorum, forumumuzun kurallarına uyalım.Yetkililere ve görevli yetkililere saygı çerçevesinde kurduğunuz cümlelere dikkat ederek yorum yazmaya dikkat gösterirseniz onlarda sizler için elinden geleninin en iyisini yapmaya gayret gösterirler ki gösteriyorlar fakat bazı arkadaşlar yaptıkları hataların farkında olmadan flood spam gibi hatta görevli yetkililere hakaret ve argo cümleler kurarak hile veya hizmet bekliyorlar unutmayın ki! Burası size gönüllü olarak ücretsiz hizmet vermekte ve paylaşmakta VİP hack olsun okadar uğraşıp sizler için paylaşıyorlar.Lütfen bunuda düşünerek hareket edelim.

Bu yüzden ErdemMH görevli yetkilimiz bu olaylar çerçevesinde sıkılarak ve üzülerek görevinden ayrılmak isteyip ayrıldı.Belki geçici olarak belki değil.Onun kararıdır.Bazen bilmediğiniz hareketlerin neylere maal olacağını bilemediğiniz için dikkat edin.

Yeterli tamam burada bitiriyorum. :)

Herşey için çok teşekkürler, yetkili ve görevli yetkililere bu hizmetlere yardım ve diyalog olsun, dostluğu ve saygıyı misyonuna almış ve yoluna devam eden bir forumdasınız kıymetini bilin ;)

Sizleri çok seviyorum.Umarım askerden döndükten sonra buralar daha güzel olur..

Ayrıca DWORD Team'den MaskeliHacker'de hayırlı tezkereler.Umarım hayırlısıyla bitirir ve aranıza döner.

Tüm MH ailesine içten sevgi ve saygılarımla. 

Allah'a emanet olun, hepinizi çok seviyorum.

Hüseyin Abeyyyyyyyyyyyyyy :)))

Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Allah'a emanetsin.Kendine dikkat et beni yazmasanda :D

White is destined to be dirty Black is to blame
Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
İnşallah sapasağlam gelirsin kardeşim güle güle özleticen kendini dualarımız senle ! :)

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Cvp: MemoryHackers ailesine şuanlık veda..

Eywallah ALLAH Razı olsun Hayırlı Tezkereler .

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Eyvallah dostum, hayırlı yolculuklar.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Cvp: RE: MemoryHackers ailesine şuanlık veda..

Nader11ndeu' Alıntı:

Sağolasın herşey için çok teşekkürler nader11ndeu.

qqarismaa' Alıntı:
ALLAHA EMANET ABİM

Teşekkür ederim abi görüşmek üzere.

ErdemMH' Alıntı:

Teşekkür ederim erdem.Seni gönül dostumsun oraya yazdım. ;)

NickBeLiRSiZZ' Alıntı:
İnşallah sapasağlam gelirsin kardeşim güle güle özleticen kendini dualarımız senle ! :)

Koyu MH'ci seni wallhack aç gez ortalıkta ::D teşekkür ederim hacım.Umarım döndüğümde senide bulabilirim.

LeftSpace' Alıntı:

Adamlığın vücut bulmuş hali teşekkürler.Sorduğum sorular olsun hiç tereddüt etmeden acaba demeden direk yardımcı olan kişilerden birisin.Umarım döndüğümde senden çok şey öğrenirim.Allaha emanet ol ismail abi.Görüşmek üzere.

#MorpHeus' Alıntı:
Görüşmek üzere kardeşim hayırlı gidip gelirsin inşaallah.

Çok teşekkür ederim adminim allah hepinizden razı olsun.İnşaallah daim ve saygın bir forum topluluğu olur.Tüm forumlara örnek bir forum olur inş döndüğümde.Allaha emanet olun.

iCaprice' Alıntı:

Sen iste yeter. :D Allaha emanet ol seni eklemeyi unuttum valla daha 2 kişide öyle eklemeyi unutmuşum hakkınızı helal edin.

Sonradan yorum yazan arkadaşlarada çok teşekkürler allaha emanet olun MH !!.

NOT : Tek tek cevap verip yorum sayısı kasmaktansa toplu olsun 1 yorum sayısı olsun..! (Kısacası helal olsun az olsun :D ) Amaç yorum sayısını kasmaya HAYIR!.Legaly user statu NEVER..! 

Seçkin Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI

asker427' Alıntı:
Nader11ndeu' Alıntı:

Sağolasın herşey için çok teşekkürler nader11ndeu.

qqarismaa' Alıntı:
ALLAHA EMANET ABİM

Teşekkür ederim abi görüşmek üzere.

ErdemMH' Alıntı:

Teşekkür ederim erdem.Seni gönül dostumsun oraya yazdım. ;)

NickBeLiRSiZZ' Alıntı:

Koyu MH'ci seni wallhack aç gez ortalıkta ::D teşekkür ederim hacım.Umarım döndüğümde senide bulabilirim.

LeftSpace' Alıntı:

Adamlığın vücut bulmuş hali teşekkürler.Sorduğum sorular olsun hiç tereddüt etmeden acaba demeden direk yardımcı olan kişilerden birisin.Umarım döndüğümde senden çok şey öğrenirim.Allaha emanet ol ismail abi.Görüşmek üzere.

#MorpHeus' Alıntı:
Görüşmek üzere kardeşim hayırlı gidip gelirsin inşaallah.

Çok teşekkür ederim adminim allah hepinizden razı olsun.İnşaallah daim ve saygın bir forum topluluğu olur.Tüm forumlara örnek bir forum olur inş döndüğümde.Allaha emanet olun.

iCaprice' Alıntı:

Sen iste yeter. :D Allaha emanet ol seni eklemeyi unuttum valla daha 2 kişide öyle eklemeyi unutmuşum hakkınızı helal edin.

Sonradan yorum yazan arkadaşlarada çok teşekkürler allaha emanet olun MH !!.

NOT : Tek tek cevap verip yorum sayısı kasmaktansa toplu olsun 1 yorum sayısı olsun..! Amaç Yorum sayısını kasmaya HAYIR!.Legaly user statu NEVER..! 

Bende birşey demeyi Unutmuşum. :)
Allaha Emanet Ol!

Üye
10 HİZMET YILI
Hayırlı tezkereler dikkat et kendine.O dağda gezen hayırsız p**in evlatlarının kellelerini yerinden söküp alırsın inşallah allahın izniyle git

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI

samba0675' Alıntı:
Hayırlı tezkereler dikkat et kendine.O dağda gezen hayırsız p**in evlatlarının kellelerini yerinden söküp alırsın inşallah allahın izniyle git

Tam doğuya gitmiyoz ama rastlarsam allahın izniyle yaparız onu emin ol..!

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hayırlı tezkereler abi allaha emanet

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI

CrawL' Alıntı:
Hayırlı tezkereler abi allaha emanet

Teşekkürler kardeşim sizlerde allaha emanet olun.Görüşmek üzere.

Memocan135221' Alıntı:
Allaha Emanet Ol  Kendine dikkat et Başkan

Sende allaha emanet ol kardeşim yorumunuz için allah razı olsun teşekkür ederim hepinize.

def2easy ⚡
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Beni unutmuşşun olabildiğince çabuk gel. :D

x60

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Allah`ın izniyle geri dönceksin dostum.
Asker gidecek elbet geri gelecek .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...