Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Memoryhackers in google play anroid uygulaması olsa memory ailesi telefondanda girebilse iyi olurdu. Memoryhackersin Android uygulamasını çıkarırmısınız?
memoryhackers.org genellikle PC, hatta bütünüyle PC oyunlarına hile yaptığı için Android fazla kullanılmıyor. Bu yüzden ilgilenmiyorlar ama çalışma yapabilirler.
bencede cok super olur bu ısle ugrasan ınsanları androıd de kurdukları platformdan yanı cebımızden takıp etmeyı cok ısterdım yasım oldu 19 bu adamlar sayesınde wolfu hala bırakmıyorum sevıyorum sızı ıyıkı varsınız teşekkurler
uygulaması olsun diyorsun da nasıl olacak düşündün mü acaba normal inyernet gibi ya da sıkı bir kodlama olursa güzel şekilde olabilir kodlamadan anlıyorsan pc den yapabilirsin sen android yapma uygulamalarından ben mobilden işlerimi görüyorum yapabilseydim olurdu ama ona ait tarayıcı yapıyordum yaptım da hatta