MemoryHacker's AppStore & PlayStore Uygulaması Olursa nasıl olur ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Herkeze Merhaba Böyle telefonda kullanabileceğimiz bir uygulama olsa daha performanslı daha hoş olmazmı hem geliştirmek için hem rahatça kolayca ulaşabilmek için telefondan artık şimdiki çocuklarda teknoloji çocuğu herşeyi biliyorlar yani herkez her zaman bilgisayar başında olamıyor telefonlada googleye veya safari girip açmak biraz bana abes kaçıyor doğrusu olmasada olur fakat olsa nasıl olur sizlerden bilgi almak istiyorum yetkililerinde bu durum ile görüşlerini görmek istiyorum

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
bence güzel ve yararlı olur üyeler açısından yetkililerde bu düşencenizi değerlendirir diye düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Öyle bi uygulamak emek ister onunla baya ilgilencek insanlar lazım vakit kaybı olur diye düşünüyorum ama ilerde belimi olur yapılabilir

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bence hoş ve güzel olur ama hile yeri olduğu için böyle birşey yapacaklarını sanmam ama genede güzel olur.

average coder
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
güzel olacağını düşünüyorum ancak google play ve appstore şartlarını karşılayabileceğimizi sanmıyorum. sitenin kurulu olduğu konu dolayısıyla :D

• Like
Tepkiler: L4G
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Açıkçası bu iş için gerekli bilgiye sahip miyiz onu bile bilmiyoruz. Ayrıca mobil'de kullanılabilecek hileler için de fazlasıyla iyi olur. Sonuçta şu an yeni nesil sürekli telefon başında ve sürekli oyun oynuyolar. Sağdan soldan apk olarak indirceğine sitemiz üzerinden tek kanal aracılığıyla yapılması popülerlik için iyi olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bu forumun telefonda bir uygulama ile bağlatılması güzel olurdu. Birde ona özel çekiliş puanlama falan

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Normal Google üzerinden girildiğinde ben bir sorun yaşamıyorum fakat sistemi düşük olan arkadaşlar için düşünülebilir:)

PITBULL SAMİNİN OĞLU
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Yorum Kasanlar için iyi bir uygulama olurdu

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Mobil oyunlar için Belki güzel olabilir aslında :D

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Yapılırsa direkt tarayıcı kafasıyla yapılır uğraşılmazsa düşüncem bu chrome bence yeterli eğer çok zaman harcanmıyacaksa.

⭐⭐⭐⭐⭐ GALATASARAY ⭐⭐⭐⭐⭐
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
çok uğraşırlar ama olursa güzel olur

Heey
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
zaten forumdaki hileler bilgisayar oyunları için android için olanı pek sanmıyorum

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Yapılabileceğini düşünmüyorum standartları karşılamıyor, fakat adsense aldıysa sanırım google play'a da geçebilir. Fakat büyük şirketlere dert olacağı için kaldırılabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Güvenlik konusunda herhangi bir problemde siteyi tehlikeye atabilir çünki apk formatları kırılabiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...