Diğeri İmzası Zaten Kardeş ?1. Fotoyumu diyorsun ?
teşekkür ederimDiğeri İmzası Zaten Kardeş ?
Kardeşim Eline Sağlık.
evet belli olmuyomu1. Fotoyumu diyorsun ?
Orta öylesine basitti zaten neredeyse yarım-1 saatimi logoya verdim acemiyim daha bu işlerde eywallah.Orta Güzel M logosu kötü duruyor
anlamadım ne demek istediginiMyi iyi yapmışın gerisi sallama yapmışsın sanki ama iyi
EYwallah teşekkürlerGüzel karsım devam et sen
genel olarak iyi ama emoryhackers ksımıyla fazla uğraşmamışsın sanki öyle hisstetimanlamadım ne demek istediginiBiraz karısık kurmussun cümleyi
Açıkçası ben beğendim ve uğraşlarım bu kadar oldu yani daha eklenecek bir şey bulamadım photoshopta dedigim gibi acemiyim.bunun neresi iyi yanlış anlamada çok basit duruyor biraz daha uğraşmalısın belkide çok daha iyi yapmak için uğraş önemli olan bir saat iki saat harcadığın değil ortaya kayda değer birşey çıkarmandır 1saattir boşuna çalışmıssın
Teşekkür ederim anca okadar yapabildim kötüyüm gelişmeye çalışcaz artıkm logosu güzel olsa iyi olurmuş renkler sitil hepsi güzel eline sağlık
Sagol kardeşimEmeğine sağlık kardeşim güzel
ben kötü sün demedim sadece m yi yapamamışsınTeşekkür ederim anca okadar yapabildim kötüyüm gelişmeye çalışcaz artık
Sagol kardeşim
Sana göre trash olmus teşekkür ederimharfler hiç uyumlu değil . bence traş olmuş ama yinede eline sağlık.
Ben sana kötü dedin demedim ben kendime kötü diyorm zatenben kötü sün demedim sadece m yi yapamamışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?