Memoryhackers forum hikayem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Merhaba uzun zamandır forumda aktif olmuyodum bugün girdim ve aklıma sanırım 2014 ya da 2015 de wolftü dword hack injectoründe çalan şarkı geldi bi an oldlar bilir neyse şuraya bırakayım dinlemek isteyen dinlesin :) hesabımın 2017 olduğuna bakmayın o zamanda hesabım vardı ama bulamadım hoşçakalın her şey için teşekkürler nader11ndeu ve ekibi
Ekibin başardıkları şeyler sayılamayacak kadar çok aklıma gelenleri yazayım
Ücretsiz Real Envanter Slot envanter değil!
Hiçbir hilede olmayan Real Name Changer ki gerçekten çalıştı :)
ve ücretsiz hilelerde bulamayacağınız bir çok özellik yanı ücretli hilelerden bile iyiydi yanlış hatırlamıyorsam cold hack ve bir tane daha vardı hatırlayamıyorum sonra....
zulu ekibi bizim oyunda hile yok yapılamaz gibi boş açıklamalar yapınca memoryhackers den laf gecikmeden zulu hilesi duyurulur gerçek aimbot vs :D
Neyse aklıma gelenler bunlar lütfen kötü şeyler yazmayın sadece kendi tanışma hikayem falan vs anlatmak istedim kim bilir foruma ne zaman girerim bir daha
Neyse her şey için teşekkürler mutlu bir çocukluk geçirdim diyebilirim.
dword hack ile 2014 ya da 2015 yılında tanışmış olmam lazım tam hatırlamıyorum yaklaşık 12 13 yaşındaydım neyse hoşçakalın çok boş yaptım konuyu doğru yere açtım mı tam bilmiyorum affola Allaha emanetsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
çok güzel hikaye :) old gold days :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...