Çözüldü Memoryhackers gizlilik hatası veriyor ve girilmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar, Memoryhackers sitesine giriyorum, gizlilik hatası alıyorum ve giremiyorum. VPN açıp giriyorum, eskiden oluyordu. Sorun nedir?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
hocam denedim ama olmadı ip sıfırlasam olurmu ?
Post automatically merged:

hocam 3 tarayıcı denedim olmadı
modeme reset atmayı denediniz mi? ayrıca bu https bağlantı kurulamama sorunu sadece memoryhackersda mi oluyor yoksa genel bir problem mi? ayrıca hosts dosyanızı da kontrol edin büyük ihtimalle sizden izinsiz bir şekilde degiştirilmiş

Çözüm
Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
modeme reset atmayı denediniz mi? ayrıca bu https bağlantı kurulamama sorunu sadece memoryhackersda mi oluyor yoksa genel bir problem mi? ayrıca hosts dosyanızı da kontrol edin büyük ihtimalle sizden izinsiz bir şekilde degiştirilmiş
modeme reset attım ve sorun düzeldi artık normal bir şekilde girebiliyorum modemi resetlemeden önce sadece memoryhackersa girmiyodu.

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar, Memoryhackers sitesine giriyorum, gizlilik hatası alıyorum ve giremiyorum. VPN açıp giriyorum, eskiden oluyordu. Sorun nedir?
host dosyan değişmiş olabilir lütfen şu adımları uygula:
1:vpn açıp siteye gir
2:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
buradan memoryUİ'yi indir
3:gelen izinleri uygula

dene bakalım

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Gizlilik hatas veya güvenlik hatası gibi bir hata mesajı veriyorsa, bu genellikle sitenin SSL/TLS sertifikasında bir sorun olduğunu gösterir. Ancak öyle olsa biz de giremeyiz bence. Başka bir siteye giriş yapıyor olabilir misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...