Çözüldü Valorant TPM ve Secure Boot hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba, Valorant'ta HWID banlıyım ve Spoofer kullandım. Banım kalktı fakat TPM ve Secure Boot kapalı, kapalı olduğu için de Valorant'a girince TPM ve Secure Boot hatası alıyorum. Malum, TPM ve Secure Boot açmadan Valorant'a girebilir miyim? TPM ve Secure Boot açarsam, oyun HWID banım tekrarlanır mı? Nasıl çözebilirim bu konuyu? Bypass nedir? Bilmiyorum.
Not: VPN açıp girmeyi deniyorum, oyun istemcisini tekrar başlat hatası veriyor şu an.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
TPM bypass sizin banlanmanızı engellemez yani Secure boot ve TPM bypass açmadan oyuna girmenin bir yolunu bulsanız bile banlanabilirsiniz.

Secure Boot için bypass var mı bilmiyorum ama TPM bypass genelde TPM desteği olmayan ana kartlar için kullanılıyor ana kartta TPM özelliği varmış gibi gösterip oyuna girmeye yarıyor.
𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
TPM bypass sizin banlanmanızı engellemez yani Secure boot ve TPM bypass açmadan oyuna girmenin bir yolunu bulsanız bile banlanabilirsiniz.

Secure Boot için bypass var mı bilmiyorum ama TPM bypass genelde TPM desteği olmayan ana kartlar için kullanılıyor ana kartta TPM özelliği varmış gibi gösterip oyuna girmeye yarıyor.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...