Memoryhackers için ufak bir öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Eskiden çoğu hileyi kullanmak için mininmum onaylı üye olmak zorundaydık, bazı hileler için ise seçkin üyelik şarttı. Fakat şuan sitedeki hemen hemen bütün hilelere sadece üye olanlar ulaşabiliyor. Bu durum oyunlarda hile kullanan insanların pek işine gelmiyor çünkü hileye ulaşım bu kadar kolayken hile kullanmanın bi avantajı da kalmıyor haliyle, elini sallasan hileciye çarpıyor. Eğer eskisi gibi hilelere ulaşım bi tık zor olsa hem sitenin işine gelir, üyeler yorum kasmak için daha aktif olur, hemde hilecilerin işine gelir daha az hileci olduğu için, hem de legal oynayan oyuncuların işine gelir yine daha az hile olacağı için.

csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Site 1 milyon kanka nasıl az hileci olsun :D

Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
zaten site'ye üye olanların çoğu wolft için giriyor ama dediğin gibi cs go hilesi onaylı üye istese güzel olur yada cyber hunter yeni gelecek metin2 hilesi onaylı üye istese mesela (keşke gelse)

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
aslında söylediğine katılıyorum bence tüm hileleri kullanabilmek için seçkin üye olmak lazım

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Yöneticiler hilelerin istek ve kullanıcısına göre zaten belirliyor şu anda aktiflik gayet iyi bence

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bi %40 50 miz bu yolda çaresiz kalırız :p ama vardır bi bildikleri ben vakit geçiyorum forum da insanlara yardımcı oluyorum farkın da olmadan onaylı üye olmuşum :D yani bi hileye ulaşılmak istese(bize açık olan üye,onaylı üye ve seçkin üye) zor olacağını sanmıyorum bu forum da boş yorum atmadan spam yapmadan yardım edersen o kademelere geliyosun yavaş yavaş

Üye
5 HİZMET YILI
seçkin üye olmanı tavsiye ederim memoryhackers adresinde bir numara olucaksın

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Eskiler eskide kaldı risk durumlarına göre üye grupları sınırlandırılması yapılıyor. Oyunda çok hile var diye yapılmıyor :peepoBusiness:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...