Memoryhackers ile nasıl tanıştınız, bir yönetici gelebilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Herkese merhabalar beyler bu forumla nasıl tanıştınız.Varmıdır bi hikayeniz yazın yorumlara bende hikayemi yazıyorum

Edit:Bir ara kuzenimde oturuyordum.Wolfteamda hile arıyorduk işte wolftü hilesi indircez derken kaç kere bilgisayarın anasını belledik öncelerden ah eski günler hala aklımdan gitmiyor neyse kuzenim benim bir arkadaş hile kullanıyordu.Onu kullanalım felan dedi.İndirip kullanmaya başladım çalışıyordu.Çocuğun eline balon verirsin sevinir ya o dereceydi diyebilirim.Çünkü wolfteamda hile bulamamıştım tek wh buldum oda virüslü çıkmıştı zamanında neyse sonra forumu gezdim forumdaki ortam sarmaya başladı ve ozamandır beri burdayım.Benim hikayem budur

İlk hesabım xtragyne1st idi hesap kalıcı olarak yasaklandı bir yönetici bakabilirmi nezaman kayıt olmuşum foruma ilk hesabım odur.Ben bakamıyorum.

ve neden ban yediğinide yazabilirmi yetkilinin biri yazmıyodu ben baktığımda biraz zahmet olucakta kusura bakmayın m.h yetkilileri merak ediyorum neden yediğimi.

●▬▬۩ Yozgatlı ۩▬▬●
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bende Bir tavsiye etmişti 2016 da wolftü hack O zamandır burdayım 3 hesap banned :D

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Önceden Wolfta Eziliyorduk Hep Sonra Arkadaş Geldi Dedi Böylee Böyle Bir Hile Var tüm silahlar fln envantere geliyor fln dedi kullanmaya başladık o şekilde :)

Flasha kafa atacak kadar çaresizim
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Zuluya ilk basladigimda +4 M468 Den kafa yemistim bu bana çok koydu,youtubedan aradim hile var mi diye.Bi çocuk biseye load diyordu güya hile oluyormuş öyle ;) Hic takmadim trojan yerim diye.Tekrar oyuna girdim bu seferde +5 den kafa yedim.Dur dedim bi arastirayim burayi buldum indirdim gayet guzeldi.1 hesap ban yedi burada zulunun en sade hilesinden beri buradayim.Thank you MemoryHackers

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
2015 de premium hesap paylaşan bi siteleri vardı orayı kapatıp buraya yönlendirdiler siteyi öyle tanıştım:D

Herkesi öldürüyoruz.Kimini kurşunla, kimini sözle
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
2016 yılı wolftüde %70 hile vardı bende hileci olmak istedim.wolftü hile yazdım googleya MemoryHackers çıktı böyle başladım.Mybb sistemindede vardım. Aralık 2016 dan beri burdayım.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Zuluya ilk basladigimda +4 M468 Den kafa yemistim bu bana çok koydu,youtubedan aradim hile var mi diye.Bi çocuk biseye load diyordu güya hile oluyormuş öyle ;) Hic takmadim trojan yerim diye.Tekrar oyuna girdim bu seferde +5 den kafa yedim.Dur dedim bi arastirayim burayi buldum indirdim gayet guzeldi.1 hesap ban yedi burada zulunun en sade hilesinden beri buradayim.Thank you MemoryHackers
Zulunun en sade hilesi oyun ilk çıktığında çıkmıştı yanlız. O zamanlar + basma vs yoktu :D 2015 yazıydı sanırsam yada 2016 tam emin değilim.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
zulu Oynarken Odama Hile Geldi Ben Adama Hile Sitesi Nerden Yazdım Oyunda Sabotaj Maçıydı Adam Yazmadı Google Aratdım Yok Youtube zulu Hile Yazdım Biri Çekmiş Sizin Siteyi Gördüm Felan zulu Hile İndirdim Baktım Hile Çalışmıyor Güncelleniyor Yazmışdı Bende Sildim Proqramı Sonra 1 Ay Sonra Tekrar Girdim Çalışıyor Yazmıştı Hileyi İndirdim 2 Çar Zuladan Ban Yedi Oda Speed Hack Dolayı :D Ama Orjinal Çar 38 Level

Son düzenleme:
Üye
8 HİZMET YILI
oyunda birisi hile kullanıyordu. ekranın sol üst köşesinde hilenin sitesi yazdı :D arkadaş ban keyfi sürüyor şuan büyük ihtimalle

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Ben Ne yalan Söyleyeyim ProHile sitesinden hile kullanıyodum ama yani böle aktifliğim fln yoktu o zamanlar o sitede hiç bir konuya düzgün yazdığım Postumda yoktr hep hileyi almak için dsafasdf Gİbi şeyler yazardım çıkardım sonradan oranın Bazı Şerefsizliklerini öğrendim bıraktım baya wolftü yü fln sonra Burayı öğrendim Sevdim Çoğu kişiyle ark fln oldk adminler süper zaten İşte benimde böle bşi oldu 2015 Ten beri bu sitedeyim 2015 Teki hesap adım yopmaildi onuda unuttum :D

Üye
8 HİZMET YILI
benım 20 gun oldu oyunda sol ustte memoryhackers yazıyordu 1 addam inletıyordu bızı dedımkı neden bende inletmıyım :D

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
İlk hile yapmaya öğrenmek istiyordum bu site geldi bunun sayesinde bütün hileleri c++ bile öğrendim memorhackers sayesinde herşey öğrendim iyiki varsin memoryhackers

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Zulu hilesi var'mı yok'mu diye bakarken burayı buldum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...