Memoryhackers Karakter Tasarımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
63.png

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bildiğin batman bu ajjqaıqooqoq

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Baydırman + Logan :) vücut yapısıda vision ama olsun özgün içerik yapmak zor iş abi, aaa özgün tasarladım diyorsun sonra marvel den çıkıyor :D Başarılı eline sağlık.

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bildiğin batman bu ajjqaıqooqoq
Baydırman + Logan :) vücut yapısıda vision ama olsun özgün içerik yapmak zor iş abi, aaa özgün tasarladım diyorsun sonra marvel den çıkıyor :D Başarılı eline sağlık.
Gençler gözlerde bozukluk olabilir mi? Zoom atıp tekrar mı baksanız? Yaptığım tasarımlarda genellikle arkaplan dışında tüm çizimler bana ait oluyor :D Diğer konuya göz atarsanız karakter siyah değil ve özgün :) https://memoryhackers.org/konular/memoryhackers-maskot-tasarimi.58709/

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bu resimde dikkka
Öyle dememknk arkada crystal yazıyor yetmezmi smlalqllqqpsıwqo

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Gençler gözlerde bozukluk olabilir mi? Zoom atıp tekrar mı baksanız? Yaptığım tasarımlarda genellikle arkaplan dışında tüm çizimler bana ait oluyor :D Diğer konuya göz atarsanız karakter siyah değil ve özgün :)https://memoryhackers.org/konular/memoryhackers-maskot-tasarimi.58709/
Gözlerde sorun yok ben düşüncelerimi belirttim. Heralde karakterin tamamının "bu çalışmada" siyah olması galiba. Önceki çalışman gibi renkli aydınlatmalı olsa batman + logan birazda vision a benzemiş demezdim ama siyah olması dolayısıyla, benzettim.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Güzel Olmuşda Sanki Diper Karakterlerden Özenilmiş Gibi

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Batman gibi olmuş diyenler bu çizimin en ufak bir yerini bile yapabileceğini sanmıyorum
Black spiderman diye google da aratın yüzündeki, vücudundaki çizgileri yok edin yine aynı tasarımlar çıkacaktır
Güzel olmuş dostum benim bu evrelere daha çok var galiba :D

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Abi Bence Daha İyi olması için arkayı biraz daha bulnaıklaştırsan olur bana göre

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Gayet iyi, fakat siyah olduğu için belli olmuyor fazla .

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
harbi sıkıntı var sizde :D
pelerini 10 saniyede yapmayımı denedin :D çok dandik duruyor pelerin ama efso <3

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Batman gibi olmuş diyenler bu çizimin en ufak bir yerini bile yapabileceğini sanmıyorum
Black spiderman diye google da aratın yüzündeki, vücudundaki çizgileri yok edin yine aynı tasarımlar çıkacaktır
Yapabildiğimizi kim söyledi batmana benzıyor hatta tıpkısı bunu inkar etmıyor emeğe bişi demıyorum

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Ben pek beğenmedim ama bunu sadece iki kelimeyle bırakırsam ne demek istediğimi anlatamam . Grafik kısmı güzel ama Mh'nin batman ile ne alakası var şimdi batmanin ne alakası var dersen resimdeki karakter neredeyse bildiğin batman gibi gözüküyor o yüzden , şimdi Mh oyun hile platformu olduğundan süper kahraman eşleştirmesi mantıksız oluyor keşke elinde klavye olsaydı o zaman daha güzel olabilirdi ama genel olarak güzel olmuş emeğine sağlık .

Griffin Premium
Ödüller
11
7 HİZMET YILI
Çok iyi olmuş ya eline sağlık :)

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Gözlerde sorun yok ben düşüncelerimi belirttim. Heralde karakterin tamamının "bu çalışmada" siyah olması galiba. Önceki çalışman gibi renkli aydınlatmalı olsa batman + logan birazda vision a benzemiş demezdim ama siyah olması dolayısıyla, benzettim.
Güzel Olmuşda Sanki Diper Karakterlerden Özenilmiş Gibi
Yapabildiğimizi kim söyledi batmana benzıyor hatta tıpkısı bunu inkar etmıyor emeğe bişi demıyorum
Kardeşlerim sizin fotonuzu kırpıp oraya koysam ve siyah yapsam siz de batmane benzersiniz. Kafaya zoom yapıp tekrar bakmayı deneyin
Ben pek beğenmedim ama bunu sadece iki kelimeyle bırakırsam ne demek istediğimi anlatamam . Grafik kısmı güzel ama Mh'nin batman ile ne alakası var şimdi batmanin ne alakası var dersen resimdeki karakter neredeyse bildiğin batman gibi gözüküyor o yüzden , şimdi Mh oyun hile platformu olduğundan süper kahraman eşleştirmesi mantıksız oluyor keşke elinde klavye olsaydı o zaman daha güzel olabilirdi ama genel olarak güzel olmuş emeğine sağlık .
Mhnin maskot tasarımını biliyorsundur turuncu siyah. Ben keyfimden süper kahraman eşleştirmesi yapmadım dostum teşekkürler :D
Gayet iyi, fakat siyah olduğu için belli olmuyor fazla .
Abi Bence Daha İyi olması için arkayı biraz daha bulnaıklaştırsan olur bana göre

Çok iyi olmuş ya eline sağlık :)
@jacop03

Teşekkür ederim beyler :)

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kardeşlerim sizin fotonuzu kırpıp oraya koysam ve siyah yapsam siz de batmane benzersiniz. Kafaya zoom yapıp tekrar bakmayı deneyin

Mhnin maskot tasarımını biliyorsundur turuncu siyah. Ben keyfimden süper kahraman eşleştirmesi yapmadım dostum teşekkürler :D

@jacop03

Teşekkür ederim beyler :)
Bu kadar uzatmak istemezdim ama bu senle alakalı bir durum değil bizim logo batman in kafaya benziyor. Birde siyah olunca batman diyorsun yapacak bir şey yok. Bidahakine renkli yaparsin bizde" süper olmuş, başarılar dostum" deriz. Biz batmana benziyor dedik ama beğendik, sadece benziyor diye yorum yaptık.Kötü gibi olmuş demedikki. Umarım ne demek istediğimi anlamışsındır, başarılar.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Bizim logodaki kafanın batman'in kafasıyla ne alakası var. Benzetsen benzetsen optimus prime'ye benzer. Resmi batmana benzeten arkadaşlar ya siz batman'i bilmiyorsunuz ya da farklı evrende yaşıyorsunuz. Resme gelirsek: Başarılı,beğendim ve teşekkürler.

Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Eline sağlık dostum harika olmuş her zaman ki gibi :D

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bu kadar uzatmak istemezdim ama bu senle alakalı bir durum değil bizim logo batman in kafaya benziyor. Birde siyah olunca batman diyorsun yapacak bir şey yok. Bidahakine renkli yaparsin bizde" süper olmuş, başarılar dostum" deriz. Biz batmana benziyor dedik ama beğendik, sadece benziyor diye yorum yaptık.Kötü gibi olmuş demedikki. Umarım ne demek istediğimi anlamışsındır, başarılar.
Anlatmak istediğini anlıyorum dostum fakat içerik özgün değil tarzında yorumlar yakışmıyor :) Teşekkür ederim tekrardan
Eline sağlık dostum harika olmuş her zaman ki gibi :D
Teşekkürler kardeşim :)
Bizim logodaki kafanın batman'in kafasıyla ne alakası var. Benzetsen benzetsen optimus prime'ye benzer. Resmi batmana benzeten arkadaşlar ya siz batman'i bilmiyorsunuz ya da farklı evrende yaşıyorsunuz. Resme gelirsek: Başarılı,beğendim ve teşekkürler.
Siyah olunca kulakları benzetmişler arkadaşlar :D Teşekkür ederim :)

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Başka evrenden miyim(-z) bilmiyorum ama bizim logomuz prime ye değil batmana daha çok benziyor.
google :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Lütfen yanlış anlamayın ben sadece düşüncemi belirtiyorum ve ben resim için konuşmuştum tamamen batmana benziyor demedim biraz benziyordu siyah olunca zaten bir şey belli olmuyor kulaklar benziyor( sonuçta her ikiside siyah ). Nedense yanlış anlaşılıyoruz, sebebini çözemedim. Herkes farklı düşünebilir, farkı benzetebilir. Neden bu kadar uzattım bende bilmiyorum. Tartışmak galiba hoşuma gidiyor :) Tartışmak iyidir, herşeyi kabul etmektense, İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...