MemoryHackers Loader Güncellemesi & İndirme Linkleri // Loader Updated

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Hey, i still got problem with "\r\n" object. Disabling IPv6 does not work. The problem starts while injecting into game.

Üye
8 HİZMET YILI
hack
Post automatically merged:

hack is not working
Post automatically merged:

of rules
survival

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar herkese iyi günler.

Şimdi mobil pubg de ara ara hile kullanan biri olarak pubg lite oynarken 100 yıllık ban yemiş bulunuyorum.
pubg lite a yazdığım mailde geri dönüş yaptıklarında verdikleri cevap hesabınızda ihlal tespit edilmiştir deniyor
lite da hile kullanmıyoruz. mobile hilesini görmüş olabilirmi?
Yeni açacağım hesabım da ban yesin istemiyorum.

Sizden ricam
1--bu dosyayı silsem yeterlimi yoksa pc içinde başka yerlerde kalıyormu? alt klasör v.s
2--bu dosyayı harici bellek de sadece kullanacağım zaman taksam olurmu?

yardımcı olursanız sevinirim.
saygılar. kolay gelsin.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI

Şimdi mobil pubg de ara ara hile kullanan biri olarak pubg lite oynarken 100 yıllık ban yemiş bulunuyorum.
pubg lite a yazdığım mailde geri dönüş yaptıklarında verdikleri cevap hesabınızda ihlal tespit edilmiştir deniyor

Sizden ricam
1--bu dosyayı silsem yeterlimi yoksa pc içinde başka yerlerde kalıyormu? alt klasör v.s

saygılar. kolay gelsin.

Temp dosyalarını temizlemen gerekiyor kardeşim fakat temp dosyalarını temizlerken başka oyun dosyaları da olduğu için sildikten sonra diğer oyunların açılmasına da etki ediyor. PC win 10 ise pc ni sıfırlka temiz bir kurulum yap hilesiz bir şekilde pubg lite oynamaya devam et bence. Ben hile inditmiyorum artık pc ye rahat rahat oynuyorum

Üye
8 HİZMET YILI
[QUOTE = "Rfai, post: 1011400, member: 1327953"] You need to clean the temp files, but when cleaning the temp files, there are other game files, so after deleting it, it also affects the opening of other games. PC win 10 is a clean installation of the PC ni zero in a way to continue to play pubg lite I think. I'm playing comfortably comfortable to the PC no longer do not induce cheating [/ QUOTE]
i am hardware banned in pubg lite and i have done almost everything available on internet like reinstalling windows, new hardidisk, mac address changer and nothings worked. i am really exhausted now, been searching for solution for over 4 months now. hope somebody will share a method!

Üye
7 HİZMET YILI
Kurucu Benim acılmıyor winrar tanı mesajı veriyor cozumunu bulmamda yardımcı olursan sevinrim

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Merhaba Ben Rules Of Survival Hilesinin MemoryUI den açıyorum VIP indirince ekranda öyle kalıyo join first game yazıyo 1.0 indirincede oyun kapanıyo napmalıyım

Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar.
Ben MemoryHackers programını 4-5 gü öncesine kadar (sanırım) sorunsuz kullanıyordum ama bugün gireyim dedim ekran bu şekilde olmuş. Ayarları vb vardı veya uygulama ayarları mı sıfırlandı acaba? Çünkü ilk aldığımda bir arkadaşımla yapmıştım ve sadece karekterler AliCin şeklinde görünüyordu bu şekilde değil.
Şimdi aklıma geldi, bir ss almıştım sanırım yaptığım ayarlarla ilgili :fastthink: bir kontrol edeyim durumu yazarım

Üye
7 HİZMET YILI
ss atmayı unutmuşum :D
Ama gerek kalmadı, ayarlar sıfırlanmış f6 yaptığım için sanırım, şimdi hallettim.

Üye
7 HİZMET YILI
can not using pro ROS please update or fixing the problem :mad::mad::mad:o_Oo_Oo_O

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI

Sizden ricam

saygılar. kolay gelsin.

temp dosyasını sil. memoryhackers uygulamasını flash al diğer hileleride dosyaları temizle düzelir.

Üye
7 HİZMET YILI
Cheat remote works but when you turn them on its not working how to fix it?

Üye
7 HİZMET YILI
التطبيق لا يعمل لدي هل من الممكن ان تخبروني مالسبب يقوم بإظهار شاشة سوداء عند فتح التطبيق

Üye
7 HİZMET YILI
[QUOTE = "Everest04، post: 1017632، member: 1616482"] pubg part i not work: / [/ QUOTE]
ماذا اقول ولكن للأسف الشديد
ما لا عين رأت ولا اذن سمعت
تحدثنا سابقاً ولكن لا يوجد رد او جواب

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...