MemoryHackers Loader Güncellemesi & İndirme Linkleri // Loader Updated

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
sayın site yöneticileri güncelleme uzun sürmedi mi Oyunu silme aşamasına geldim araplarla hilesiz oynanmıyor. pubg pc versiyonunuda indirdim ama ondada hile var kısa süre içinde yetkili biri cvb verebilir mi

Üye
7 HİZMET YILI
eski versiyon memoryhyackers hilesini güncellemede çalışanı yapılacak mı 2 gündür bekliyoruz

Üye
6 HİZMET YILI
sayın site yöneticileri güncelleme uzun sürmedi mi Oyunu silme aşamasına geldim araplarla hilesiz oynanmıyor. pubg pc versiyonunuda indirdim ama ondada hile var kısa süre içinde yetkili biri cvb verebilir mi
Emin ol site yöneticileri de şuan hile üzerinde çalışıyorlar bu belki 1 gün belki 2 yada 3 gün sonra çıkacak site yöneticilerine baskı yapmak sana bir şey kazandırmaz çünkü adamlar hile yaparak bunu parayla satmıyor sen bırakmak istiyorsan bence bahane arama direk bırak

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Selamlar ben kendi hesabimdan yapmak zorunda kaldim bıktım hilelere karşi oynamaktan herkes mi kullanır arkadaş ban riski nedir kalici mi atiliyo yoksa komple gidiyor mu hesap

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
merhabalar güncelleme gelince admin arkadaşlarımız konuya açıklama yapacaklar inş
açıklama yapıncaya kadar giriş yapmayı düşünmüyorum :D

Üye
6 HİZMET YILI
bn de beklıyorum artık pc ye format attım hıle gıttı.normalde baska sıtede kullanıyordum erısım kısıtı gelmıs ulasılamıyor.eger hıle gelirse elınıze emgınıze saygılar
Post automatically merged:

yenı üye

Üye
6 HİZMET YILI
Hello Dear
I hope you are doing well
I want to ask that any chance to get working memory hackers For the new PUBG update
I Just Triemnd the older one but it does not seem to work
Thanks In Advance
Love you all

Üye
6 HİZMET YILI
oyunda herkes hıleadamlarbulmuş nerden buldularsa olan bıze oluyor artık şu hileyı güncelleyın ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...