Kankacım yarına düzeltilecek yarını bekleaga loader a kadar giriyorum sorun yok onay sistemi onayımı da yapıyorum ama oyunu load lamaya çlıştığımda siteye yönlendirip loaderı kapatıyo yardım!!!!
Kankacım yarına düzeltilecek yarını bekleaga loader a kadar giriyorum sorun yok onay sistemi onayımı da yapıyorum ama oyunu load lamaya çlıştığımda siteye yönlendirip loaderı kapatıyo yardım!!!!
Aynı hatayı alıyoruz moruk yarına tamamen düzelecek.fetching data yazıyor hileyi aktif edince sonra memory uygulaması kapanıyor oyuna giriyorum aktif deil
eyv aga benimle ilgili bi sorun sandım bendeKankacım yarına düzeltilecek yarını bekle![]()
Ne demek dostum her zamaneyv aga benimle ilgili bi sorun sandım bende![]()
it will fix on tomorrow stay in followI have a problem: comfirm system done, login done, when loading the game the hack redirect me to the page but nothing else. It's not crash & doesn't work.
Dostum o herifler de hilenin kusursuz olduğunu düşünüyorlardı fakat işte yayınlanınca bazı sıkıntılar çıktı onu düzeltiyolar yarına kesin düzelir rahat olaga şu hileyi bir yapamadınız 1 haftadır bekliyoruz tam yapıp öyle açın kullanıma bari gözünü seveyim bu arada yanlış anlaşılmasın emeğe saygımız sonsuz