MemoryHackers Loader Güncellemesi & İndirme Linkleri // Loader Updated

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
zipli bi dosya iniyor çıkarıyorum 0 mb gözüküyor. yönetici çalıştır diyorum windows hata veriyor uyumluluk hatası diye. sonrada zaten eset siliyor zipin içinden çıkardığım exe yi

Sabit fikir,sahibini hapseder.
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
virüs olarak algılıyor olabilir.Eset ve windows defender'ı devre dışı bırak ben sana link versem bile aynı şey olacak

Üye
7 HİZMET YILI
virüs olarak algılıyor olabilir.Eset ve windows defender'ı devre dışı bırak ben sana link versem bile aynı şey olacak
en azından programı çalıştırdım Allah razı olsun :D ulen kapamadan denemedik ki eseti :D
Post automatically merged:

Birde Vpn sorayım sana yakalamışken biskolata :D kullanıyor musun ? sunucu olarak ne seçiyorsun programın hangisi ? bende çok ping yükseliyor vpn ile

Son düzenleme:
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
verdiğiniz download sitesinde zipli bir dosya mevcut zipli iken 16 mb civarı birşey çıkarınca SIFIR oluyor yönetici olarak çalıştırdığım zaman ise bilgisayarınızda kullanamazsınız diye uyarı alıyorum windowstan. ardından da eset NOD32 truva atı olarak görüyor ve siliyor. sebebi nedir ? neden çalıştıramadım arayüzü bile ?
Sorduğun sorunun cevabı sorunun içinde gizli. " NOD32 truva atı olarak görüyor ve siliyor "

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
oyun içinde direk kendiliğinden kapanıyor kaç defa açtım yıne kapanıyor sorunmu var ?

Üye
7 HİZMET YILI
merhabalar sitenizi yeni buldum menada çalıştı fakat gamezbd de çalıştıramadım yardımcı olabilicek varmı acaba ?

Üye
7 HİZMET YILI
hileyi indirdim ama yükleniyor sayfası açık bi türlü açılmadı hile yadımcı olabilicek varmı acaba (oyun bekleniyor) yazısı var açılmıyor yani

Üye
7 HİZMET YILI
Üye olduğum halde
Siteye üye girişi yapma zorunluluğu eklendi. & Added required website login.
Diyor ve indiremiyorum yardım lütfen

Üye
7 HİZMET YILI
Güncellemeden sonra calısmadı hıle neden veya ne zaman düzelecek ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...