MemoryHackers Loader Güncellemesi & İndirme Linkleri // Loader Updated

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Selamun Aleykum Ben Konu Acmak İstiyorum Yararlı Bılgıler Verıcem İnsanlara Acamıyorum. Msj Da Atamıyorm kımseye Konu nasıl acıcam ben ?

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar 263sayfa yorum olmuş. Bu programı kullanan kişiler hiç bi şekilde destek olmuyorken aksi yönde çok istekli biçimde hile diye yazıyor. Bedava kullandığınız bi uygulama için insanlara laf etmeyin. Free olmayan paralı hileler güncellendi gidin alın işte ne burda yırtınıyorsunuz.
Post automatically merged:

pubg zaten yeterince kasıyordu bide giriş yapmak için chrome açıyor.Ve hile her crach verdiğinde tekrar açmam gerekiyor ve ben hileyi açana kadar adam gelmesin diye dua ediyorum.Tarayıcı açmadan girmenin yolu var mı? Ya da eski sürümleri çalıştırabilir miyiz?
Hocam google chrome ile hata verme sebebi yada crash olma sebebi kullanılan reklam engelleyici. Google chrome kullanıyorken yada herhangi bi tarayıcı, hileyi açmadan boş bi şekilde aç reklam engelleyicini kapa, ve bazı uzantılar ile engelliyorlar birbirlerini. Birde hileyi ana menüde yada antreman modunda aç, oyun içinde açmana gerek yok. Antreman modunda açıp ayarlarını yap ve öyle lobiye dönüp tekrar oyuna gir. Dua'larını başka konulara sakla :D

Son düzenleme:
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar Win10 kullananlar için söylüyorum. Bilgisayarınız da eğer ki bi antivirüs varsa defender direk onu algılayarak kendini kapatıyor gibi gözüküyor. Hatta virüs tehdit koruması kısmına girdiğinizde "gerekli eylem yok" diye bi yazı görüyorsunuz. Fakat virüs programınızı kapattığınızda ise karşınıza sağ alt kısımda küçültülmüş iconlar kısmında defenderin yanında !(ünlem) işareti oluyor. Bu demek oluyor ki defender kapanmamış. O kısımda kırmızı kutucuk içerisinde çarpı işareti olmak zorunda. Bu hataya düşen arkadaşlar için yardımcı olabildiysem ne mutlu. Kırmızı kutucuk olması içinde yapılması gerekenler uygulama ve tarayıcı denetimi ve virüs ve tehdit bölümünde ki kutucukların kapalı yapılması gereklidir yani "gerçek zamanlı koruma". Bu işlemden sonra virüs programlarınız tamamen kapanmış oluyor. Tabi normal anti-virüs programınızıda kapatacaksınız.

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Win10 kullananlar için söylüyorum. Bilgisayarınız da eğer ki bi antivirüs varsa defender direk onu algılayarak kendini kapatıyor gibi gözüküyor. Hatta virüs tehdit koruması kısmına girdiğinizde "gerekli eylem yok" diye bi yazı görüyorsunuz. Fakat virüs programınızı kapattığınızda ise karşınıza sağ alt kısımda küçültülmüş iconlar kısmında defenderin yanında !(ünlem) işareti oluyor. Bu demek oluyor ki defender kapanmamış. O kısımda kırmızı kutucuk içerisinde çarpı işareti olmak zorunda. Bu hataya düşen arkadaşlar için yardımcı olabildiysem ne mutlu. Kırmızı kutucuk olması içinde yapılması gerekenler uygulama ve tarayıcı denetimi ve virüs ve tehdit bölümünde ki kutucukların kapalı yapılması gereklidir yani "gerçek zamanlı koruma". Bu işlemden sonra virüs programlarınız tamamen kapanmış oluyor. Tabi normal anti-virüs programınızıda kapatacaksınız.

Yani hile çalıcaşak mı! anlamadım ben yenı hile yapıldı mı?

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
yeni hile çıkıp çıkmayacağı siteden takip edebilirsin. Bunları uygulayarak anti-virüs ve defender engellemesi için çözüm bu. Eğer ki sorunun buysa yada buna benzerse

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
so when the rule of survival been updated the XMROS premium cheat

Üye
7 HİZMET YILI
selamın aleyküm üstadım. ellerinize sağlık , ama hile Windows 7 de çalışmıyor galiba ? açamadım ama nasıl yardımcı olabilirsiniz

Üye
7 HİZMET YILI
Program bilgisayarı kilitliyor adamlarla karşı karşıya kaldığımız zaman çok fazla işlemci kullandığı için ama hile harika ötesi güzel güncelleme yapılıp kasmanın bitmesi dileğiyle teşekkürler.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
oyuna giriyorum hileyi aktifleştiriyorum uzun süre beklememe rağmen status:loading diyor hile bir türlü yüklenmiyor. yardımcı olacak arkadaş varsa sevinirim

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
loadere yeniden chat sistemini ekliyebilirimisiniz bence gayet iyiydi

Üye
7 HİZMET YILI
Your loader is detected in Creative Destruction. Whats happening?
Please update it ir fix it.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...