MemoryHackers Loader Güncellemesi & İndirme Linkleri // Loader Updated

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
pubg hilesinde hile çalışıyor ama işe yaramıyor radar simgesi geliyor ama çalışmıyor
Kardeşim çalışana kadar f6 ya basacaksın aktif oluyor
Post automatically merged:

Arkadaşlar sorunun cözümünü bilen yokmu herhangi bi hata filan vermiyor cmd açılıyor yüklüyor orada yazıyor yüklenenleri fakat kendiliğinden kapanıyor cmd f6 ya filan basıyorum ard arda hiç bişey olmuyor cmd kapanmadanda bastım f6 değişiklik yok bi yardım edin ya
Sorun vcredits lerde . Bu güne kadar çıkan tüm vcreditslerin olduğu bi dosya var nette indir hepsini kur sorun çözülür

çalışmıyor ya f6 basıyoz olmuyo
Senin sorunun da vcreditslerde bu güne kadar çıkan ne kadar vcredirts varsa hepsini kur bir tanesi işe yarayacaktır ben günlerdir kullanıyoerum hileyi ve diğerlerine nazaran çok çok iyi bir yerde

Üye
7 HİZMET YILI
Kardeşim çalışana kadar f6 ya basacaksın aktif oluyor

Sorun vcredits lerde . Bu güne kadar çıkan tüm vcreditslerin olduğu bi dosya var nette indir hepsini kur sorun çözülür

Senin sorunun da vcreditslerde bu güne kadar çıkan ne kadar vcredirts varsa hepsini kur bir tanesi işe yarayacaktır ben günlerdir kullanıyoerum hileyi ve diğerlerine nazaran çok çok iyi bir yerde

söylediğini yaptım fakat şimdide hile menüsü geliyor 30 saniye açılıyor sonra kendiliğinden geri gidiyor çalıştığı sırada f6 yada bastım ard arda yeniden yüklesin diye ama yinede kapanıyor çalışmıyor sonra tekrar açtığımda cmd'de uzun yazılar hata mesajları yazıyor

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
söylediğini yaptım fakat şimdide hile menüsü geliyor 30 saniye açılıyor sonra kendiliğinden geri gidiyor çalıştığı sırada f6 yada bastım ard arda yeniden yüklesin diye ama yinede kapanıyor çalışmıyor sonra tekrar açtığımda cmd'de uzun yazılar hata mesajları yazıyor
Ben anlamıyorum sorun ne ben yapıtğımı söylüyorum size. NEt freamwork indirdim yükledim. Sonra vcreditleri yükledim. Sonra antreman moduna giriş yaptım . Antreman modunda bi silah aldım. hileyi açtım. menü geldi esp yok. Sonra F6 ya bastım. Menü geldi esp geldi aim bot yok. SOnra F6 ya bastım herşey geldi. Antreman modundan çıktım maça girdim.

Üye
7 HİZMET YILI
Telefonda nasıl yapılır

Telefon nasıl yapılır

Üye
7 HİZMET YILI
Hocam linki indiriyorum rar hatalı diyor dosya bozuk açmıyor...

Üye
7 HİZMET YILI
yeni loder csgo 4.0 solda gözüküyor düzgün hiçbir ayar yapamıyoruz yardım

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
league of legends de gos sürümü hayla 9.8 ? ne zaman güncellenir :/

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
LSFlatPM Çalısmayı durdu diyip menü gelmeden kapatıyor.. yardım edebilirmisiniz bu sorun herkezdemı var. yoksa benden kaynaklı bırsey mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...