MemoryHackers Loader Güncellemesi & İndirme Linkleri // Loader Updated

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
can i ask a q will you guys work on this game ? abolion online if you guys can its great its good game most players searching for auto bot or auto lot dmg hack speed hack auto farm some programs can do this jobs youre great team will work on this game ? :thonkie:

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Download yaptım oyuna gir dedi oyuna girdim hack açılmadı yada komutunu bulamadım kısa yol olarak

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Proyu indirdim kurdum oyunu başlat dedi başlardım hileyi açamadım yardim lütfen yoksa yükleme mi yapamadim bana biri yardim ci olsun arkadaşlar klavye üzerinde kısa yol yumrusu felan varmı yada onu bulamadım lütfen yardım

Üye
7 HİZMET YILI
Biraz önce cafe de bir kişi siteye üye olup pubg hilesini ilk defa açtı.
Daha ısınmada ban yedi. nasıl oldu bu iş bilen veya daha önce başına gelen varmı.

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar olay farklı bir şekilde gelişmiş. Üye olmamış yan masadaki oynayan arkadaşının üyeliğini kullanmış hem kendi hem o ban yemiş :)

Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar pubg ye yeni güncelleme geldi hile çalışmıyor ? memoryui nin günceli varmı ?

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
arkadaşlar pubg ye yeni güncelleme geldi hile çalışmıyor ? memoryui nin günceli varmı ?
gayet güzl celısıyor
Post automatically merged:

Biraz önce cafe de bir kişi siteye üye olup pubg hilesini ilk defa açtı.
Daha ısınmada ban yedi. nasıl oldu bu iş bilen veya daha önce başına gelen varmı.
açılmaması gereken bazı bölümler var oraları acarsanız sanıyesınde ban yersınız SABITLEME KESINLIKLE ACMAYIN

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
arkadaşlar hileyi kullandm 1 ay filan mağlesef son güncellemeyle banlandm yeni hesabımda banlandı arkadaşmn hesapta güme gitti kullanmamanız daha iyi olur fena sıkı yönetim var oyunda

Üye
7 HİZMET YILI
please update to a new version for black dessert online..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...