11 Ocak 2016 #1 n3ujx N Uzman Üye Katılım 5 Eyl 2015 Mesajlar 227 Tepki puanı 3 Yaş 30 10 HİZMET YILI öylesine foruma biraz katkım olsun diye yaptığım ufak çaplı bir logodur fazla uğraşılmamıştır iyi günler dilerim
öylesine foruma biraz katkım olsun diye yaptığım ufak çaplı bir logodur fazla uğraşılmamıştır iyi günler dilerim
11 Ocak 2016 #2 Serenity Eternal Birfea Uzman Üye Katılım 17 Ara 2015 Mesajlar 257 Tepki puanı 10 Ödüller 9 Yaş 26 10 HİZMET YILI Nice!
11 Ocak 2016 Konuyu başlatan #3 n3ujx N Uzman Üye Katılım 5 Eyl 2015 Mesajlar 227 Tepki puanı 3 Yaş 30 10 HİZMET YILI Cvp: RE: memoryhackers logo çalışması Rasyonel' Alıntı: Nice! Genişletmek için tıklayın ... thanks!
11 Ocak 2016 Yasaklandı #4 Chronic C Efsane Üye Katılım 13 Ara 2015 Mesajlar 1,048 Tepki puanı 6 Yaş 30 10 HİZMET YILI İdare eder, emeğine sağlık.
11 Ocak 2016 #5 ErdemMH Emektar Üye Katılım 10 Ara 2015 Mesajlar 866 Çözümler 3 Tepki puanı 69 Ödüller 9 Sosyal 10 HİZMET YILI Cvp: RE: memoryhackers logo çalışması Chronic' Alıntı: İdare eder, emeğine sağlık. Genişletmek için tıklayın ... Grafiker bey var burda
Cvp: RE: memoryhackers logo çalışması Chronic' Alıntı: İdare eder, emeğine sağlık. Genişletmek için tıklayın ... Grafiker bey var burda
12 Ocak 2016 Konuyu başlatan #6 n3ujx N Uzman Üye Katılım 5 Eyl 2015 Mesajlar 227 Tepki puanı 3 Yaş 30 10 HİZMET YILI Cvp: RE: memoryhackers logo çalışması Chronic' Alıntı: İdare eder, emeğine sağlık. Genişletmek için tıklayın ... eyvallahta sadece şuanki logo üstünde çalıştım zaten konuda da belirttim uğraşmadım diye
Cvp: RE: memoryhackers logo çalışması Chronic' Alıntı: İdare eder, emeğine sağlık. Genişletmek için tıklayın ... eyvallahta sadece şuanki logo üstünde çalıştım zaten konuda da belirttim uğraşmadım diye
12 Ocak 2016 Konuyu başlatan #7 n3ujx N Uzman Üye Katılım 5 Eyl 2015 Mesajlar 227 Tepki puanı 3 Yaş 30 10 HİZMET YILI Cvp: RE: memoryhackers logo çalışması Erdem006' Alıntı: Chronic' Alıntı: İdare eder, emeğine sağlık. Genişletmek için tıklayın ... Grafiker bey var burda Genişletmek için tıklayın ... ondan daha iyi işler çıkartıyorum teşekkürler
Cvp: RE: memoryhackers logo çalışması Erdem006' Alıntı: Chronic' Alıntı: İdare eder, emeğine sağlık. Genişletmek için tıklayın ... Grafiker bey var burda Genişletmek için tıklayın ... ondan daha iyi işler çıkartıyorum teşekkürler
12 Ocak 2016 Yasaklandı #8 Chronic C Efsane Üye Katılım 13 Ara 2015 Mesajlar 1,048 Tepki puanı 6 Yaş 30 10 HİZMET YILI Cvp: RE: memoryhackers logo çalışması haybic' Alıntı: Erdem006' Alıntı: Chronic' Alıntı: İdare eder, emeğine sağlık. Genişletmek için tıklayın ... Grafiker bey var burda Genişletmek için tıklayın ... ondan daha iyi işler çıkartıyorum teşekkürler Genişletmek için tıklayın ... Uğraşmıyorum, uğraşırsam farklı işler çıkar ortaya
Cvp: RE: memoryhackers logo çalışması haybic' Alıntı: Erdem006' Alıntı: Chronic' Alıntı: İdare eder, emeğine sağlık. Genişletmek için tıklayın ... Grafiker bey var burda Genişletmek için tıklayın ... ondan daha iyi işler çıkartıyorum teşekkürler Genişletmek için tıklayın ... Uğraşmıyorum, uğraşırsam farklı işler çıkar ortaya
12 Ocak 2016 Konuyu başlatan #9 n3ujx N Uzman Üye Katılım 5 Eyl 2015 Mesajlar 227 Tepki puanı 3 Yaş 30 10 HİZMET YILI Cvp: RE: memoryhackers logo çalışması Chronic' Alıntı: haybic' Alıntı: Erdem006' Alıntı: Chronic' Alıntı: İdare eder, emeğine sağlık. Genişletmek için tıklayın ... Grafiker bey var burda Genişletmek için tıklayın ... ondan daha iyi işler çıkartıyorum teşekkürler Genişletmek için tıklayın ... Uğraşmıyorum, uğraşırsam farklı işler çıkar ortaya Genişletmek için tıklayın ... kapışalım mı?
Cvp: RE: memoryhackers logo çalışması Chronic' Alıntı: haybic' Alıntı: Erdem006' Alıntı: Chronic' Alıntı: İdare eder, emeğine sağlık. Genişletmek için tıklayın ... Grafiker bey var burda Genişletmek için tıklayın ... ondan daha iyi işler çıkartıyorum teşekkürler Genişletmek için tıklayın ... Uğraşmıyorum, uğraşırsam farklı işler çıkar ortaya Genişletmek için tıklayın ... kapışalım mı?
12 Ocak 2016 #10 Spiker S Üye Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 3 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Güzel Olmus Basarılarının Devamını Diliyorum
13 Ocak 2016 Konuyu başlatan #11 n3ujx N Uzman Üye Katılım 5 Eyl 2015 Mesajlar 227 Tepki puanı 3 Yaş 30 10 HİZMET YILI Cvp: RE: memoryhackers logo çalışması Spiker' Alıntı: Güzel Olmus Basarılarının Devamını Diliyorum Genişletmek için tıklayın ... eyvallah kardeş
Cvp: RE: memoryhackers logo çalışması Spiker' Alıntı: Güzel Olmus Basarılarının Devamını Diliyorum Genişletmek için tıklayın ... eyvallah kardeş
13 Ocak 2016 Admin #12 #MorpHeus Kurucu Katılım 6 Ocak 2016 Mesajlar 3,455 Çözümler 96 Tepki puanı 7,933 Ödüller 23 10 HİZMET YILI Font üzerine bizim logonun fikri olan şapkayı koymuşsun ama eline sağlık
13 Ocak 2016 Konuyu başlatan #13 n3ujx N Uzman Üye Katılım 5 Eyl 2015 Mesajlar 227 Tepki puanı 3 Yaş 30 10 HİZMET YILI Cvp: RE: memoryhackers logo çalışması #MorpHeus' Alıntı: Font üzerine bizim logonun fikri olan şapkayı koymuşsun ama eline sağlık Genişletmek için tıklayın ... aynen uğraşmadım diye belirttim zaten : bu font bana göre daha güzel
Cvp: RE: memoryhackers logo çalışması #MorpHeus' Alıntı: Font üzerine bizim logonun fikri olan şapkayı koymuşsun ama eline sağlık Genişletmek için tıklayın ... aynen uğraşmadım diye belirttim zaten : bu font bana göre daha güzel