Düzenlendi hocam,hepsini aynı çalışma üzerinde yapınca onu ayarlamayı unutmuşumAttığın resimlerin sizesini ayarlayıp bir daha at. Umarım anlamışsındır ne dediği mi.
Retard mısın hocam ?Düzenlendi hocam,hepsini aynı çalışma üzerinde yapınca onu ayarlamayı unutmuşum
![]()
![]()
![]()
![]()
Reis benimkiler hakkındada bir yorum yapsan ? ona göre cevap beklemeyimRetard mısın hocam ?
![]()
Ayrıca hepsinin psd sini özel mesajdan atarsan memnun olurum.
Retard mısın hocam ?
![]()
ulan ne adamsın 10 dakikadır gülüyorumTam onları ayarlıyordum no problem(291x90)
![]()
![]()
![]()
![]()
Sıkıntı yok iki şekilde de atmak istedim.ulan ne adamsın 10 dakikadır gülüyorum![]()
Bende beğenirseniz psd'sini atayım diyecektim kardeşim yolluyorum.Retard mısın hocam ?
Ayrıca hepsinin psd sini özel mesajdan atarsan memnun olurum.
Kardeşim profosyonel bir çalışma olmamış ama göze hitap edıyor yineAmatörüm sanırımElimden bukadar geldi.
Haklısın kendimden tiksindim. Bugün kafam çok dalgın . Etkinlik ne kadar sürecek yarın güzel bir tane yapmayı deniyeceğim.Kardeşim fazla profosyonel bir çalışma olmamış ama göze hitap edıyor yine![]()
Aynen@nader11ndeu Hocam şuanki logo boyutları 291x90 Dimi ? Ona göre birşey yapsam.
Tam onları ayarlıyordum no problem(291x90)
![]()
![]()
![]()
![]()
Hocam bi kaç tane daha logo yapacam maskotlu felan uyar mı?Güzel logolar geliyor hadi hayırlısı![]()