kenan abi nasıl ekleyecegimi bilemedigim icin öyle olmuışNasıl gülsem bilemedim![]()
kenan abi nasıl ekleyecegimi bilemedigim icin öyle olmuışNasıl gülsem bilemedim![]()
Hocam bunların psd'sini leftspaceye attım ama bunu beğendiyseniz buna benzer ama daha anlaşılır ve güzel bir renk efekti koyup psd'si ile atayım size.Ben beğendim ama herkes beğenmedi gibi![]()
Kullandığın uygulama neydi kardeşim?Merak ettim![]()
Özel vektörel çizim kendim çizdim orjinal görseli ne kadar büyütürseniz büyütün kalitede bozulma olmuyor çizim olduğu için
ilgi duyarsanız yanıtlarsınız.
![]()
Photoshop illustratorKullandığın uygulama neydi kardeşim?Merak ettim
Şuanki gibi hem armalı hem textli yap,şuankinde M harfi arma gibi mesela.Senin yaptiklarin güzel oluyornader11ndeu hocam attığım psd dosyasıyla ilgili bir çalışma yapacakmısınız yok ise yeni logolar yapacam ve arma şeklinde olabilirmi yoksa sadece yazı mı olacak?
Suanlık afk gözüküyolar umarım konuya bakarlarnader11ndeu hocam attığım psd dosyasıyla ilgili bir çalışma yapacakmısınız yok ise yeni logolar yapacam ve arma şeklinde olabilirmi yoksa sadece yazı mı olacak?
Eyw Kardeşim SaolHayırlı Olsun Editor ne işe yarıyor
![]()
Özel vektörel çizim kendim çizdim orjinal görseli ne kadar büyütürseniz büyütün kalitede bozulma olmuyor çizim olduğu için
ilgi duyarsanız yanıtlarsınız.
![]()
sıkıntı yok çizilebilirGüzel mantıkda benim aklıma daha güzel bişey geldi mesela bu şekilde yılan gitse nasıl olur ?
![]()
Yeşil motifi kullandım sağ navbar hile çalışıyor çalışmıyor kısmı yeşil bu sayede M harfi ortada karmaşık değil + kuyruk motifi ekledim isteğe göre farklı şeyler yapılabilir sıkıntı yok veya silinebilir.Güzel mantıkda benim aklıma daha güzel bişey geldi mesela bu şekilde yılan gitse nasıl olur ?
![]()
Sağol kardeşim önerin için yapacam bi kaç tane dahaŞuanki gibi hem armalı hem textli yap,şuankinde M harfi arma gibi mesela.Senin yaptiklarin güzel oluyor![]()
Kardeşim yılan böyle daha güzel olmuş şu dediklerimi uygularmısın:Yeşil motifi kullandım sağ navbar hile çalışıyor çalışmıyor kısmı yeşil bu sayede M harfi ortada karmaşık değil + kuyruk motifi ekledim isteğe göre farklı şeyler yapılabilir sıkıntı yok veya silinebilir.
![]()
sonradan düzenlemisşin sanırım ilk anlatıma göreKardeşim yılan böyle daha güzel olmuş şu dediklerimi uygularmısın:
-Yılanın yeri kötü kuyruğunu biryere bğlaman lazım mesela M harfine bağlayıp aşağı doğru süzülmüş olarak uygula.
-Yılanın rengi kötü onun renginide M harfinin renkleriyle aynı yap,
-Emory yazısındaki mavi renk konturmu yoksa dış ışımamı? ne ise onun rengini daha koyu bir renk yap,m harfindeki mavi gibi
-Ve son olarak alttaki hackers yazsının fontunu daha dik bi font yap üstündeki gibi ama farklı olsun,dış ışımasınıda daha açık bir renk yap açık bir renk yap.
Bu dediklerimi yaparsan muhtemelen cok guzel bir sonuç ortaya çıkacaktır.Bekliyorum
sonradan düzenlemisşin sanırım ilk anlatıma göre
![]()
![]()
Dediğin gibi bir logo'nun çalışmasını yapıyorum şuan paylaşırım bitince..MemoryHackers yazan bi yazı başınada bi M iconu olsa altınada Oyunun verdiği sınırlardan kurtulun. yazıcaksın olacak bitecekbeyaz olucak bu tamamen memory yazısı büyük olmalsı lazm örnek verirsek M bunun 3 katı
Dediğin gibi bir logo'nun çalışmasını yapıyorum şuan paylaşırım bitince..