Memoryhackers mobil uygulama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar ben yeniyim beni çoğunuz tanımaz belki ama şöyle bir önerim var mobil uygulama konusuna hakim olan birilerine ulaştırılırsa memnun olurum forumların mobil uygulaması yapılabiliyor mu bilmiyorum ama böyle birşey olursa faydalı olacağını düşünüyorum daha hızlı bi şekilde yardımcı olabiliriz birbirimize veya bilgisayara erişimimiz olmadığı anlarda kullanışlı olabilir

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bu yapılabilir bir şey düşüncen güzel fakat bu düşünce eğer yürürlülüğe girerse site adminleri tarafından bu yorumuma bakmalarına ve dikkate almalarını istiyorum forumun mobil uygulamaya sunulması mümkün bende bunu uzun süredir düşünüyorum fakat lütfen yapar iseniz ios telefonları da düşünmenizi istiyorum iPhone, iPad, iPod bunları da düşünün .iso olarak dosyalandırılabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Googleplayda durmaz bence apk sı olur öyle çok güzel olur her girişimizde doğrulama yapıyoruz

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bu yapılabilir bir şey düşüncen güzel fakat bu düşünce eğer yürürlülüğe girerse site adminleri tarafından bu yorumuma bakmalarına ve dikkate almalarını istiyorum forumun mobil uygulamaya sunulması mümkün bende bunu uzun süredir düşünüyorum fakat lütfen yapar iseniz ios telefonları da düşünmenizi istiyorum iPhone, iPad, iPod bunları da düşünün .iso olarak dosyalandırılabilir.
kesinlikle. fakat ilk aşamada android çıkartılıp geridönütlerle geliştirilebilir. ios biraz karmaşık sonuçta uğraştırabilir

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Mobil olarak kullanmak isteyen telefondaki chrome'dan girebilir ha tuhaf kaçarsa hangi tarayıcı olursa olsun hepsinde ana ekranda kısayol göster özelliği var memorhackers sayfasını ana ekranda kısayol göster diyerek mobilden de erişim sağlayabilirsiniz telefon üzerinden ek bir özellik eklenmeyecek üstüne birde google'da yayınlamak için ücret ödenmesi gerekiyor yoktan yere zarar ha öbür türlü reklam koyulur bu sefer de çok şikayet gelir tahminimce yurdum insanını biliyorum az çok , yani hani bilgisayardaki gibi "MH UI" vb. bir sistem de kullanılamaz mobilden

Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
playstore da olursa onun sıkıntılı olacağını düşünüyorum ama harici googleden bir linkle indirilrse falan çok iyi olur bence

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Emilatörde kullanması sorun değilde bari mobil hilesiz kalsın root ayaları filan cok uğrastırır telefonunuza yazık olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...