MemoryHackers Neden Kapalı Kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar bilindiği üzere bu aralar sürekli bir sıkıntı vardı bunun nedeni vps den kaynaklıydı. sunucuya geçiş yaptık her hangi bir saldırı ve benzeri bir durum söz konusu değildir.

Kimseyi suçlamayın ve kimseyle dalaşmayınız!

Ayrıca, Ortak bi şekilde birbirimizle mücadele edip adil bi şekilde insanlara hizmet etmek varken birbirimizle kapışıp çok iyi hileler piyasaya sunmak varken aa bu forum sunu yapmıs o forum bunu yapmis demek varken bizim ekmeğimize taş koymaya çalışanlara'da bu serefsizligi yanlarına bırakmıyacağımızı bildiririz. Yakında Görüşmek Dileğiyle.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
tesekurler emegınızden ve bıldırımımınız ötürü sızlerı 1 aydnan berıdır takıpteyım sayfanızda her konuda sızlerle oldugnumnu nbıldırmek ısterım nsaygılar basarılar dılerım

• Konuyu başlatan
  • Admin

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Clanters' Alıntı:
tesekurler emegınızden ve bıldırımımınız ötürü sızlerı 1 aydnan berıdır takıpteyım sayfanızda her konuda sızlerle oldugnumnu nbıldırmek ısterım saygılar basarılar dılerım

yorumun için teşekkür ederim iyi forumlar. (yazım yanlışları hızlı yazmaktan oldu diye varsayıyorum ayrıca :) )

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
İoz' Alıntı:
Clanters' Alıntı:
tesekurler  emegınızden ve bıldırımımınız ötürü sızlerı 1 aydnan berıdır takıpteyım sayfanızda  her konuda sızlerle oldugnumnu nbıldırmek ısterım saygılar basarılar dılerım

yorumun için teşekkür ederim iyi forumlar. (yazım yanlışları hızlı yazmaktan oldu diye varsayıyorum ayrıca :) )

kılavyenın düymeleri ayıptır solemesı tozdan kırden tas gıbı olmus  ondan oldu k bakma yenılemem gerek  yarına alcam ıns.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
faceden duyuru yapmıştınız

teşekkürler bilgilendirdiğinz için

• Konuyu başlatan
  • Admin

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Clanters' Alıntı:
İoz' Alıntı:
Clanters' Alıntı:
tesekurler  emegınızden ve bıldırımımınız ötürü sızlerı 1 aydnan berıdır takıpteyım sayfanızda  her konuda sızlerle oldugnumnu nbıldırmek ısterım saygılar basarılar dılerım

kılavyenın düymeleri ayıptır solemesı tozdan kırden tas gıbı olmus  ondan oldu k bakma yenılemem gerek  yarına alcam ıns.

Estağfirullah.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
O kadar alışmışımki dword olmadan başka hile yüklemiyorum normal oynuyorum bir sürü hileli geliyo ama sabrediyorum bekleyin diyorum açılacak bu site hepinize tek atcam diyorum :D :D gerçekten yani başka hile kullanası gelmiyo dword varken site kapanıncada canı sıkılıyor insanın :)

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Valla şuanda piyasadaki en iyi oyun hilelerini sizler paylaşıyorsunuz sizi yaklaşık 3 aydır takip ediyorum söylediğiniz gibi işinizde en iyisi sizsiniz umarım iyi yerlere gelebilirsiniz. :)

Üye
10 HİZMET YILI
BEN DÜN MTA ADAN VE TSDEN MHSEMİH İSZE TEKRAR NASIL ULAŞABİLİRİM

Üye
10 HİZMET YILI
Öncelikle sizin bu vermiş olduğunuz hizmet için teşekkür şükranlarımı sunuyorum.Sizin bu yaptığınız bizi çok mutlu ediyor.Kimisi var parası yoktur,hile almak ister ama bakar yoktur.Ama nedense bir umut ışığı parlar oda memoryhackers.org .Bi an sevinir ve denemeye başlar.Çalışır ve bu siteye bir Aşık olma duygusu sevgi duygusu büyür.İşte bendede böyle oldu uzun uzun yazmak istedim ama nedense içime biraz kapanık insan olduğum için bu kadar oluyor.İnşallah Size sevgimi gösterebilmişimdir.Elimden geldiği kadar reklamları açıyorum.Sırf siz burda durabilmeniz için

İyiki doğdun memoryhackers.org :heart: :heart: :angel: :heart: :heart:

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Onu bunu bırakın doğruyu konuşursak gerçekten Türkiye'nin en iyi hile paylaşımı sitesi memoryhackers.org sitesidir sizleri seviyoruz :)

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
samba0675' Alıntı:
Öncelikle sizin bu vermiş olduğunuz hizmet için teşekkür şükranlarımı sunuyorum.Sizin bu yaptığınız bizi çok mutlu ediyor.Kimisi var parası yoktur,hile almak ister ama bakar yoktur.Ama nedense bir umut ışığı parlar oda memoryhackers.org .Bi an sevinir ve denemeye başlar.Çalışır ve bu siteye bir Aşık olma duygusu sevgi duygusu büyür.İşte bendede böyle oldu uzun uzun yazmak istedim ama nedense içime biraz kapanık insan olduğum için bu kadar oluyor.İnşallah Size sevgimi gösterebilmişimdir.Elimden geldiği kadar r€klæmları açıyorum.Sırf siz burda durabilmeniz için

İyiki doğdun memoryhackers.org :heart: :heart: :angel: :heart: :heart:

Yorumun içi gerçekten çok teşekkür ederim. bizlerde elimizden geldiğince birşeyler yapmaya calışıyoruz.

mefe40' Alıntı:
Onu bunu bırakın doğruyu konuşursak gerçekten Türkiye'nin en iyi hile paylaşımı sitesi memoryhackers.org sitesidir sizleri seviyoruz :)

işte bu yüzden bazıları bunları baltalamaya çalışıyor sürekli saldırı geliyor ancak aktif olarak saldırıları işlemiyor bugün işleye bilir ancak yarın kesinlikle işlemeyecektir. güvenlik duvarı kurulu değil bu akşam kuracağız. saygılar.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
İoz' Alıntı:
samba0675' Alıntı:
Öncelikle sizin bu vermiş olduğunuz hizmet için teşekkür şükranlarımı sunuyorum.Sizin bu yaptığınız bizi çok mutlu ediyor.Kimisi var parası yoktur,hile almak ister ama bakar yoktur.Ama nedense bir umut ışığı parlar oda memoryhackers.org  .Bi an sevinir ve denemeye başlar.Çalışır ve bu siteye bir Aşık olma duygusu sevgi duygusu büyür.İşte bendede böyle oldu uzun uzun yazmak istedim ama nedense içime biraz kapanık insan olduğum için bu kadar oluyor.İnşallah Size sevgimi gösterebilmişimdir.Elimden geldiği kadar r€klæmları açıyorum.Sırf siz burda durabilmeniz için

İyiki doğdun memoryhackers.org     :heart: :heart: :angel: :heart: :heart:

Yorumun içi gerçekten çok teşekkür ederim. bizlerde elimizden geldiğince birşeyler yapmaya calışıyoruz.

mefe40' Alıntı:

işte bu yüzden bazıları bunları baltalamaya çalışıyor sürekli saldırı geliyor ancak aktif olarak saldırıları işlemiyor bugün işleye bilir ancak yarın kesinlikle işlemeyecektir. güvenlik duvarı kurulu değil bu akşam kuracağız. saygılar.
İnşallah bide şu zulu hilesi ne zaman gelir tahminen ?

Üye
10 HİZMET YILI
İoz' Alıntı:
Clanters' Alıntı:

yorumun için teşekkür ederim iyi forumlar. (yazım yanlışları hızlı yazmaktan oldu diye varsayıyorum ayrıca :) )hileyi kullanamadıktan sonra yazıkalr olsun

Üye
10 HİZMET YILI
Kardeş OG lerden biri Koreye gitmiş geçen gün FuatBabaWT (Oyun birincisinin) sayfasında gördüm. 
Xıgncode'yi geliştireceklermiş.
Hile yaparken biraz zorlanabilirsiniz 
Öyle mi ? :huh:

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Xecutioner' Alıntı:
Kardeş OG lerden biri Koreye gitmiş geçen gün FuatBabaWT (Oyun birincisinin) sayfasında gördüm. 
Xıgncode'yi geliştireceklermiş.
Hile yaparken biraz zorlanabilirsiniz 
Öyle mi ? :huh:

hyr.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...