Hüseyin Batu Altıntaş
Uzman Üye
Örnek Tasarımlarımdan 
benım her yaptığım edıte bakkarsan bunun yanışı varmesela bu benim uzun zaman önce yaptığım bir çalışma (istersen psd atabilirim) bu renkli yeşil sarı neon
Ekli dosyayı görüntüle 10207
eyw kankacım sendeGene döktürüyorsun he![]()
ama bunlar benim uzun zaman önce yaptığım örnekler.benım her yaptığım edıte bakkarsan bunun yanışı vardaa ıyısı hemde
sen bence crystal dıye arkadaş var ona ugra 6 yıl o dokunma bıleama bunlar benim uzun zaman önce yaptığım örnekler.
-Bu arada ben grafikerlik yapıyorum benden iyi photoshop yapacak varsa Meydan Okuyorum. 3 yıldır Antalya ve Barcelonada Ekran Kartı Tasarım Sistemlerini Yapıyoruz
1.si burda hava atmak ıcın durmuyoruz 2.sı bundan banane 3.basarılar 4. ise daha cok kazan ama mılletlle bunla ovunmeben 23 Yaşındayım30 lu yaşlarda değil
üniversite 3. sınıf ta okulu bıraktım askere gittim geldim 19 - 20 yaşında başladım bu işe 23 yaşındayım 3200 maaş alıyorum + sponsorluktan 2000 dolar alıyorum Memnunum kardeş
imzamdaki bilgisayar sistememime bakabilirsin ? en az 40 bin tl pc topladım.
1. Burada Hava Atmadım Ama Tam Tersi Sen Bana Hava attın.1.si burda hava atmak ıcın durmuyoruz 2.sı bundan banane 3.basarılar 4. ise daha cok kazan ama mılletlle bunla ovunme
ozaman başarılar ne diyebilirim kardeş1. Burada Hava Atmadım Ama Tam Tersi Sen Bana Hava attın.
2. 6 yıl uğraşan ile 3 yıl uğraşan insanı karşılatırman pek ego lu.
3.Teşekkür Ederim
4.Kazancımı Ve Kazandıklarımı övünsem daha çok kazanamam aksine löseve bağışlarda ve yardımlarda bulunuyorum.
Övünmek gibi olmasın ama Kafama Koydugum Şeyleri Yaparım !
biz varız reis sıkıntı yokGel Barışalım müdür ben kavga için değil yeni meslek arkadaşları bulmaya geldim siteye?
ne alaka A:SDFS
bide sen yenısıne bak knkGüzel Çalışma Bravo Bro
Lan siz ********* sitesinde üyesiniz ajanmısınız
Ensarın sitesinden bunlar ajan bunlarne alaka A:SDFSg
noluyor kardeşim kendimden soğudum vallaEnsarın sitesinden bunlar ajan bunlar