Üye
Hesap banlanmış, bunu yapıyorum fakat olmuyor
bende hata veriyor ya explorerdan bi dosya indiriyo aç falan diyo ama login yapamıyorum hesap seçim ekranındaTHAT TOOL CANT BACK YOUR PERMANENT BANNED ACCOUNTS, IT IS JUST FOR AVOID PERMA BAN AGAIN!.
BAN YİYEN HESAPLAR GERİ ALINAMAZ, SADECE ARTIK PERMA BAN YEMENİZİ ÖNLER!
[EN] #Work Implementation
When you take always perma ban, just open this tool in login menu and if you see "Successfully Changed!" message press login and open hack. You dont need always do that, just use tool when you taked perma ban.
*IF HAVENT OLD ACCOUNT DONT FORGET OPEN A NEW ACCOUNT AFTER DO THAT PLEASE!
##############################################################################################
[TR] # Çalışma Mantığı
Sadece perma ban yediyseniz açın sürekli açmanıza gerek yok. Oyunu açtınız login ekranında indirdiğiniz dosyayı arşivden çıkartıp çalıştırın. "Successfully Changed!" i görünce login diyin hilenizi açın keyfinize bakın.
*ESKİ HESABINIZ YOKSA BU İŞLEMLERİ YAPTIKTAN SONRA YENİ HESAP AÇMAYI UNUTMAYIN!
##############################################################################################
#Ussage / Kullanım :
#Tool Download Link / İndirme linki
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ALTERNATIVE DOWNLOAD
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
hayır ban kalkmıyor sadece koruyor seni bandanBan Yediğimizde Bunu Yaparsak ban Kalkıyomu Anlamadım
GUYS! THIS TOOL IS FOR HWID RESTRICTED ONLY! NOT TO UNBANNED YOUR BANNED ACCOUNT. KINDLY READ IT FIRST!
did it work on you?What do you mean?