MemoryHackers Rules Of Survival Hwid Tool v1.1 (UPDATED)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Hi i got banned for using this instead i used this because my other account was banned. i start the unbanned tool first befor i run the cheats to my new account but instant ban in 1 minute.

Üye
8 HİZMET YILI
[QUOTE = "pemromantic, post: 709191, member: 649405"] I also have the same Problem ...
My Solution is Reformat PC ...
I have been playing RoS now in newly installed windows ...
REMEMBER DONT USE THIS TOOL AGAIN [/ QUOTE]

I think you do not need to reformat your PC just scan using bitdefender or any virus and reinstall ROS.
(You only use cheat to beat Cheaters)

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
THAT TOOL CANT BACK YOUR PERMANENT BANNED ACCOUNTS, IT IS JUST FOR AVOID PERMA BAN AGAIN!.
BAN YİYEN HESAPLAR GERİ ALINAMAZ, SADECE ARTIK PERMA BAN YEMENİZİ ÖNLER!

[EN] #Work Implementation

When you take always perma ban, just open this tool in login menu and if you see "Successfully Changed!" message press login and open hack. You dont need always do that, just use tool when you taked perma ban.

*IF HAVENT OLD ACCOUNT DONT FORGET OPEN A NEW ACCOUNT AFTER DO THAT PLEASE!

##############################################################################################

[TR] # Çalışma Mantığı

If you only eat perm, you do not have to be open all the time. You open the game log on the login screen and remove the file downloaded from the archive. "Successfully Changed!" i see the login to see the login to see the key.

* DO NOT FORGET TO OPEN NEW ACCOUNT AFTER YOU HAVE ACTUAL ACCOUNTS!

################################################## ############################################

#Usage / Usage:

[MEDIA = youtube] ex_yijufıs to [/ MEDIA]

################################################## ############################################

#Tool Download Link / Download link

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

ALTERNATIVE DOWNLOAD

[/ QUOTE]
My 2nd new account was banned using this tool.. No Battle, the hack did not load its just because of this UNBANNER

Üye
8 HİZMET YILI
all 2 new accounts still got permanent banned even if i already run hwid and follow all steps pls help and fix it pls........

Üye
8 HİZMET YILI
hile enjektörünü açtıktan sonramı yapıcaz bu işlemleri yoksa login yaptıkdan sonra mı açıcaz hile enjektörünü bilen birisi yardımcı olabilir mi ?

Üye
8 HİZMET YILI
Olmuyor yalnız bu şekilde de.2 hesabım yine ban yedi ki birinde hilesiz oynamıştım tüm gün, diğer hesabımda da belli etmeden oynadım. Var mı net çözümü olan ?

Üye
8 HİZMET YILI
bunu yaptıkdan sonra oyuna girememeye başladım yardımcı olabilecek hiç bi makale vs. şey bulamadım discord'unuza geldim ordakilerde yardımcı olamadı varsa hatayı alıp çözebilen yardım ederse memnun olurum

Üye
8 HİZMET YILI
Buda işe yaramıyor kardeşim hilesizde oynadım ama yine ban yiyorum madem olmuyor tamamen kaldır şu hileyide kimse hile olmadan bi oyun oynayalım ağız tadıyla..!!!

Üye
8 HİZMET YILI
Im playing lasy night i wasnt banned .. its really good :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...