Ensardan bir b*k olmazunknowncheats hesabımı çarpmışlar benimde pezevenklereski şifrem duruyodu orda artık 2 adımlı doğrulamayı etkinleştirdim al başını duman almış gidiyor ensar.
İşleri amaçları memoryhackers üzerinden prim yapmak :d Nitelik & yetenek yok . O veletlere ne kadar sövsem az, anlamayana sazı soksan azEnsardan bir b*k olmazKendilerince "account kırek" yapmışlar S:AF:WQAA:SF:a:FAWsfa:A.FAs:wa
Ne kadar salak insanlar var a*k. Ulan hayvan bile akıllanıyor, bu or*spu ç*c*ğu ensar ve onun sidikli friendleri akıllanmadı
Aynen öyle kaptan. Amaçları az bişi olsun user kasmak ve "yok biz memoryhackersi hackledik,konular sildik" diye kendilerini bir b*k sanmaları. Küfür bile etmeye gerek yok onlara etceğimiz küfüre yazıkİşleri amaçları memoryhackers üzerinden prim yapmak :d Nitelik & yetenek yok . O veletlere ne kadar sövsem az, anlamayana sazı soksan az
Merhaba arkadaşlar, bazı arkadaşlarınız yorum & konu sayısında negatif bir farklılık görmüştür sanırsam. Bunun nedenini size açıklama görevini bana verdiler
Durumu açıklamak aslında çok basit arkadaşlar, 2-3 velet sitemizin co-admin inin şifresini bulmuşlar. Sonrada belirli konuları ve mesajları silmişler.
Bunu nasıl yaptılar derseniz arkadaşlar : kendilerine sorarsanız accountu cracklemişler (account nasıl crackleniyorsa artık) klasik şifre kırdım ben kodırım abi hikayesi yani. Bana sorarsanız 10 ay önce yada daha eski mpgh.net in databasesi internete sızdırıldı. Bu database üzerinden kurulan bir kaç site var, o siteye kullanıcı adını yazıyorsun, mpgh de üyeliği varsa sana bunun şifresini veriyor. Hesap ne zaman açılmış vs. diye bilgilerle birlikte. Yani olay bu kadar basit arkadaşlar. Ortada büyütülecek bir şey yok bir kaç bebenin gene prim yapma çabasından başka. O yüzden size bir abi tavsiyesi, her foruma üye olduğunuzda farklı şifreler ile üye olun. Yarın öbür gün o sitenin databasesini sızdırırsa şifrenizi bulabilir, bugün co-adminimizin başına geldiği gibi sizinde forum hesaplarınızı çalabilirler.
Bundan dolayı, forumlara üye olurken "farklı" şifrelerle üye olun.
Her zaman olduğu gibi şu sözlerle konuyu bitiriyorum "Her zaman her yerde tek kral memoryhackers" Have a nice day my dear users
Not: Şu hileler hakkında da soru sormayı bırakın alakasız konuların altında.
herhangı bır telafı fln olmıyacakmıZaten dediğim gibi eğer dikkatli davranırsanız kimsenin başına gelmez bu olay.
Burda bizim yapmamız gereken bir telafi var evet haklısınız, çünkü yedeklerin her hafta alınması gerekiyordu. Ama gözden kaçan bazı durumlar yüzünden neredeyse 50 günlük yedek elimizde mevcut. Ondan dolayı 2 aylık yedeği atmanın bir amacı yok. Telafi olarak @ioz bir şeyler düşünebilir. Kayıp konunuz var ise, ve bu konuyu 50 günden önce açtıysanız geri getirilmesini talep edebilirsiniz. Diğer taktirde yapılabilecek bir şey yok maalesef. Burada sadece siz değil bizde mağduruz. Silinen fazla konu olmadığı için şanslıyız tabikiherhangı bır telafı fln olmıyacakmı
Ensardan bir b*k olmazKendilerince "account kırek" yapmışlar S:AF:WQAA:SF:a:FAWsfa:A.FAs:wa
Ne kadar salak insanlar var a*k. Ulan hayvan bile akıllanıyor, bu or*spu ç*c*ğu ensar ve onun sidikli friendleri akıllanmadı
Kuş ensari yemiş sandim Kuş ağizan geri cikartmiş ensari Uzun zamandir gormuyordum onu geri geldi gene Benim hileye korumasiz paylastim Ensar kirdim diyor
bizim derdimiz ne senin derdin ne olan bitenden haberin yok m* yaw.Şu dwordvip bi cıksa artık ya
boşver şu vel*di zin*ları bunlar si*tin sene akıllanmazlarEnsardan bir b*k olmazKendilerince "account kırek" yapmışlar S:AF:WQAA:SF:a:FAWsfa:A.FAs:wa
sohbet etmedim sövdüm onları ne sohbeti kardeşimolum sen 2 yüzlümüsün lan ? hem orda adamlar la sohbet ediyon hemde burda ensara laf atıyon hayırdır ?
ıp at ucayım knk merak ettımabi çok acil bişe var memoryhacker diye açılan bir forum nader11ndeu ioz falan cnaxtr ts adresleri var mh fakesi resmen
ne ipsi özelden at böle şeleriıp at ucayım knk merak ettım
Ben hariç kimsenin o denli yorumu silinmedi, yani yalan yanlış konuşmuş o arkadaş. Sitelerinede bakılacak bir şey yok, o sitede zaten ne üye ne kalite ne içerik varYakında google banlar lisanssız xenforo yüzünden.
abi çok acil bişe var memoryhacker diye açılan bir forum nader11ndeu ioz falan cnaxtr ts adresleri var mh fakesi resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?