MemoryHackers Silinen Konular & Yorumlar Bilgilendirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
def2easy ⚡
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
unknowncheats hesabımı çarpmışlar benimde pezevenkler :D eski şifrem duruyodu orda :D artık 2 adımlı doğrulamayı etkinleştirdim al başını duman almış gidiyor ensar.
Ensardan bir b*k olmaz :D Kendilerince "account kırek" yapmışlar S:AF:WQAA:SF:a:FAWsfa:A.FAs:wa
Ne kadar salak insanlar var a*k. Ulan hayvan bile akıllanıyor, bu or*spu ç*c*ğu ensar ve onun sidikli friendleri akıllanmadı :D

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Ensardan bir b*k olmaz :D Kendilerince "account kırek" yapmışlar S:AF:WQAA:SF:a:FAWsfa:A.FAs:wa
Ne kadar salak insanlar var a*k. Ulan hayvan bile akıllanıyor, bu or*spu ç*c*ğu ensar ve onun sidikli friendleri akıllanmadı :D
İşleri amaçları memoryhackers üzerinden prim yapmak :d Nitelik & yetenek yok . O veletlere ne kadar sövsem az, anlamayana sazı soksan az :D

def2easy ⚡
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
İşleri amaçları memoryhackers üzerinden prim yapmak :d Nitelik & yetenek yok . O veletlere ne kadar sövsem az, anlamayana sazı soksan az :D
Aynen öyle kaptan. Amaçları az bişi olsun user kasmak ve "yok biz memoryhackersi hackledik,konular sildik" diye kendilerini bir b*k sanmaları. Küfür bile etmeye gerek yok onlara etceğimiz küfüre yazık :D

#De Tanırlar
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Memoryhackers'i Kıskandıkları İçin Böyle Yapıyorlar Tabi Kendileri Bu Site Gibi Bi Seviyeye Asla Çıkamayacaklar

▶ Legendary ◀
Ultra Üye
Sosyal
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, bazı arkadaşlarınız yorum & konu sayısında negatif bir farklılık görmüştür sanırsam. Bunun nedenini size açıklama görevini bana verdiler :D

Durumu açıklamak aslında çok basit arkadaşlar, 2-3 velet sitemizin co-admin inin şifresini bulmuşlar. Sonrada belirli konuları ve mesajları silmişler.

Bunu nasıl yaptılar derseniz arkadaşlar : kendilerine sorarsanız accountu cracklemişler (account nasıl crackleniyorsa artık) klasik şifre kırdım ben kodırım abi hikayesi yani. Bana sorarsanız 10 ay önce yada daha eski mpgh.net in databasesi internete sızdırıldı. Bu database üzerinden kurulan bir kaç site var, o siteye kullanıcı adını yazıyorsun, mpgh de üyeliği varsa sana bunun şifresini veriyor. Hesap ne zaman açılmış vs. diye bilgilerle birlikte. Yani olay bu kadar basit arkadaşlar. Ortada büyütülecek bir şey yok bir kaç bebenin gene prim yapma çabasından başka :D . O yüzden size bir abi tavsiyesi, her foruma üye olduğunuzda farklı şifreler ile üye olun. Yarın öbür gün o sitenin databasesini sızdırırsa şifrenizi bulabilir, bugün co-adminimizin başına geldiği gibi sizinde forum hesaplarınızı çalabilirler.

Bundan dolayı, forumlara üye olurken "farklı" şifrelerle üye olun.

Her zaman olduğu gibi şu sözlerle konuyu bitiriyorum "Her zaman her yerde tek kral memoryhackers" Have a nice day my dear users :)

Not: Şu hileler hakkında da soru sormayı bırakın alakasız konuların altında.

Dünde korkmuştum vallaha iyi bi açıklama 2 3 mesaj için forumu bırakanlar olacaksa bıraksınlar.

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
herhangı bır telafı fln olmıyacakmı
Burda bizim yapmamız gereken bir telafi var evet haklısınız, çünkü yedeklerin her hafta alınması gerekiyordu. Ama gözden kaçan bazı durumlar yüzünden neredeyse 50 günlük yedek elimizde mevcut. Ondan dolayı 2 aylık yedeği atmanın bir amacı yok. Telafi olarak @ioz bir şeyler düşünebilir. Kayıp konunuz var ise, ve bu konuyu 50 günden önce açtıysanız geri getirilmesini talep edebilirsiniz. Diğer taktirde yapılabilecek bir şey yok maalesef. Burada sadece siz değil bizde mağduruz. Silinen fazla konu olmadığı için şanslıyız tabiki :)

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
:D Aynen Öle

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Kuş ensari yemiş sandim Kuş ağizan geri cikartmiş ensari Uzun zamandir gormuyordum onu geri geldi gene Benim hileye korumasiz paylastim Ensar kirdim diyor :):):)o_Oo_O

TEST
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Kuş ensari yemiş sandim Kuş ağizan geri cikartmiş ensari Uzun zamandir gormuyordum onu geri geldi gene Benim hileye korumasiz paylastim Ensar kirdim diyor :):):)o_Oo_O

olum sen 2 yüzlümüsün lan ? hem orda adamlar la sohbet ediyon hemde burda ensara laf atıyon hayırdır ?

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
boşver şu vel*di zin*ları bunlar si*tin sene akıllanmazlar :D

#DenDersAldıım!!!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
abi çok acil bişe var memoryhacker diye açılan bir forum nader11ndeu ioz falan cnaxtr ts adresleri var mh fakesi resmen

Uzman Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
Açıklama için eyvallah admini bir yerde görseydim küfür ederdim kendi ihanet etti zannediyordum sifkldhödslfdsçgfd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...