MemoryHackers Site Geliri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
İnternette bir sitede, internet sitelerinin tahmini gelirleri oluşturulmuş:

A3Z1M0.jpg

K. Atatürk
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bu kadar emeğe az, ama o sayfadaki bilgiler kim bilir ne kadar doğru.
Belki de daha az. :(

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Beyler bide bunun hiledeki ADS lerden gelen geliri var ordanda bi ekleme yapın .

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Aylık gelirimiz 100tl yi ya buluyor ya bulmuyor beyler, biz bunu sizler için yapıyoruz :) Para için değil.

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
yanlış o günlük 50 lira geliyor 5 kişi paylaşıyoz 10 lira kalıyor :S aylık yapsan 1.500 tl yapar 5 e bölsen 300 tl yapar aylık site gelirleri var bide oda 150 tl tutuyo 1.500 oldu sana 1.350 bölü 5 desek 270 lira adminlere para veriyoz bide en son bize kala kala bi 100 - 200 lira kalıyo maximum. Premium satıyoruz 20 lira alan varmı cok nadir. destek sunuyomusunuz yok facebookta hileleri paylaşmıyosunuz twitter vb. platformlarda bizlere destek vermiyosunuz arkadaşlarınıza beğendirmiyonuz ee ozaman nasil gelişcez. yakında böyle giderse hileyide unutun siz kapatır gideriz. destekleyin az destek.

K. Atatürk
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Valla İoz abi, sizi bu parayla nasıl geçiniyorlar diye hep düşünüyordum. Hala düşünüyorum.
Siz nasıl geçiniyorsunuz bu parayla :D Hobi midir nedir bu?
Elbet bundan daha yüksek bir gelir kaynağı olduğunu düşünüyorum :D

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
lBAGUVIXl' Alıntı:
Valla İoz abi, sizi bu parayla nasıl geçiniyorlar diye hep düşünüyordum. Hala düşünüyorum.
Siz nasıl geçiniyorsunuz bu parayla :D Hobi midir nedir bu?
Elbet bundan daha yüksek bir gelir kaynağı olduğunu düşünüyorum :D

Biz vatanına milletine hizmet eden genç insanlarız, kimimiz askerliğini yapmış yaşını başını almış kişiler, kimimiz öğrenci, kimimizde daha reşit olmamış insanlar. Hem kendimizi geliştirmek, hemde sizin gibi insanlara sıcak bir aile ortamı sunmak için bu işi yapıyoruz. Diğer siteler gibi herhangi bir ek gelir kaynağına ihtiyacımız yok. Kendi yağımızda kavrulup gidiyoruz. Sitenin aylık gideri buluyor zaten 200tl. Biz bu parayı karşılayabiliyoruz premium satışlarından ve hileden gelen para sayesinde ve buda bize yetiyor. Adminlere verdiğimiz  paradan Artan para zaten yüklü bir miktar olmamakta birlikte 5 e bölünüyor, buda 100-200 tl arasında mükabil ediyor kişi başı. Oda harcadığımız elektriğimi , yoksa bu işleri yaparken yaktığımız sigarayı mı karşılasın. Karşılamıyor... Ama gene vatan millet için, türkiye daha iyi yerlere gelsin genç programcılar yetişsin, bu tüketim deliliğine son gelsin diye uğraşıyoruz.

Sizlerle varoluyoruz beyler, bunu unutmayın.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Yani bence hepinizin asıl bir işi olsun, site ek işiniz olsa daha iyi olur. Premium'a teşvik edici fikirleri uygularsanız daha çok kişi oraya yönelir. Mesela az özellikli hack çıkarın beleşe sonra daha kaliteli özellikli hile yayınlayın ve premiumlar bundan faydalansın. Birde imkanı olanlar 20 tl'lik premium bile alsa bence siteye faydası olur

K. Atatürk
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Hileyi kullananlar keşke bağış yapsa, şahsen yapacağım ama mobil ödeme geçiyor mu bilmiyorum.

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
fuckerlik başımıza vurdu

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
SindyWetterson' Alıntı:
Yani bence hepinizin asıl bir işi olsun, site ek işiniz olsa daha iyi olur. Premium'a teşvik edici fikirleri uygularsanız daha çok kişi oraya yönelir. Mesela az özellikli hack çıkarın beleşe sonra daha  kaliteli özellikli hile yayınlayın ve premiumlar bundan faydalansın. Birde imkanı olanlar 20 tl'lik premium bile alsa bence siteye faydası olur

Onun için uygun düzenlemeler yapılacak. Fakat diğer siteler gibi parası olmayan kullanıcılarımızı mağdur etmek istemiyoruz. Mesela adam premium harici üyeler imzasına resim ekleyemez diyor yada imza karakter sayısını 100 yapıyor. Bunlar parası olmayan kullanıcıları siteye küstürecek hareketler.

Premium üyeler için düşündüğümüz çok güzel şeyler var, hem parası olmayan kullanıcılarıda mağdur etmeyecek şeyler...

Yaşadığımız dünyadaki gibi fakir ve zengin arasındaki uçurum farkını bu sitede görmenizi istemiyoruz arkadaşlar...

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
lBAGUVIXl' Alıntı:
Hileyi kullananlar keşke bağış yapsa, şahsen yapacağım ama mobil ödeme geçiyor mu bilmiyorum.

lan tokatlatma pikaçuyu siqerim wqeq

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Doğru diyorsunuz ama hani mesela demo oyun bedava kullanırsınız severseniz full olanı alırsınız. İnsani açıdan doğru dedikleriniz ama maddi açıdan biraz sıkıntı yapabilir, mobil ödeme bence en kolay ödeme şekli olacaktır...

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
SindyWetterson' Alıntı:
Doğru diyorsunuz ama hani mesela demo oyun bedava kullanırsınız severseniz full olanı alırsınız. İnsani açıdan doğru dedikleriniz ama maddi açıdan biraz sıkıntı yapabilir, mobil ödeme bence en kolay ödeme şekli olacaktır...

Mobil ödeme olursa fiyat 2 katına çıkar neredeyse vergiler ve mobil ödeme sisteminin keseceği para derken 5 liralık şey 10 lira olur örnek olarak :)

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
SindyWetterson' Alıntı:

evet morpheus haklı 5 liralık şey 8 10 liraya kadar cıkacaktır. mobil ödeme yapacağız ama bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...