Onaylı Üye
İnternette bir sitede, internet sitelerinin tahmini gelirleri oluşturulmuş:
#MorpHeus' Alıntı:Baya fazla yazmışlar o kadar almıyoz ki .s .s
lBAGUVIXl' Alıntı:Valla İoz abi, sizi bu parayla nasıl geçiniyorlar diye hep düşünüyordum. Hala düşünüyorum.
Siz nasıl geçiniyorsunuz bu paraylaHobi midir nedir bu?
Elbet bundan daha yüksek bir gelir kaynağı olduğunu düşünüyorum![]()
SindyWetterson' Alıntı:Yani bence hepinizin asıl bir işi olsun, site ek işiniz olsa daha iyi olur. Premium'a teşvik edici fikirleri uygularsanız daha çok kişi oraya yönelir. Mesela az özellikli hack çıkarın beleşe sonra daha kaliteli özellikli hile yayınlayın ve premiumlar bundan faydalansın. Birde imkanı olanlar 20 tl'lik premium bile alsa bence siteye faydası olur
lBAGUVIXl' Alıntı:Hileyi kullananlar keşke bağış yapsa, şahsen yapacağım ama mobil ödeme geçiyor mu bilmiyorum.
CauS' Alıntı:fuckerlik başımıza vurdu
SindyWetterson' Alıntı:Doğru diyorsunuz ama hani mesela demo oyun bedava kullanırsınız severseniz full olanı alırsınız. İnsani açıdan doğru dedikleriniz ama maddi açıdan biraz sıkıntı yapabilir, mobil ödeme bence en kolay ödeme şekli olacaktır...
SindyWetterson' Alıntı:Doğru diyorsunuz ama hani mesela demo oyun bedava kullanırsınız severseniz full olanı alırsınız. İnsani açıdan doğru dedikleriniz ama maddi açıdan biraz sıkıntı yapabilir, mobil ödeme bence en kolay ödeme şekli olacaktır...