Memoryhackers sitesine girememe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar birkaç gündür siteye giremiyordum birazcık araştırınca farklı bir siteden indirdiğim hile yüzünden olduğunu anladım hosts belgesinden siteyi engellemiş. Sizce neden? Neden farklı hile üreten forumlar burayı engellemiş olabilir ?

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar birkaç gündür siteye giremiyordum birazcık araştırınca farklı bir siteden indirdiğim hile yüzünden olduğunu anladım hosts belgesinden siteyi engellemiş. Sizce neden? Neden farklı hile üreten forumlar burayı engellemiş olabilir ?
başka bi siteden hile indirme diye olabilir bence

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
bu savaş geçen sene başladı hosts olayı yani eğer virus vb yemek istemiyorsanız diğer siteleri denemeyin zaten hosts dosyası windows klasörü içinde yani kısacası windows klasörüne erişmek demek tüm sistemin onlarda demektir

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Host dosyasini temizleyerek sorununu cozebilirsin. Bunu neden yaptiklarinin kesin bir cevabi yok. Sana tavsiyem memory disindaki forumlara pek güvenme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...