MemoryHackers sizden bunu beklemiyordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Sizi hiç tereddüt etmenden aylarca dua ederek kullandım arkadaşlarıma da önerdim taki sbyte CS:GO'yu bir gün kötü düşünüp taramaya karar verene kadar ve bu dualarım bedduaya dönüştü kim bilir kaç kişinin kartını çaldınız yada herhangi bir hesabını iyi günler dilerim.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Sıkıntı nedir?

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
dostum bende çok kez taradım ama hani biliyorsun? nasıl bir iş içinde olduğumuzu normal bunlar kimse sana demiyor burada ki herşey %100 temiz diye kullanmadan önce tarasaydın ki ben zaten kaç kere tarayıp bilmeme rağmen kullanıyorum çünkü bu site diğer platformlara göre çok daha düzgün emin olabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
virüs totale sokun herhangibi hileyi anlarsınız
biliyorum zaten ben iddia etmedim buradaki herşey temiz diye ki zaten? Ki kullanıcı sözleşmesini okudun mu buranın bence okumadın? Herşeyden öte 3. parti yazılım zaten temiz bulabiliyorsan yada yapıyorsan aç site sana geçelim yok öyle birşey kaç yıllık site sıkıntı olmaz zaten kullanmadan önce tarayıp kullanıp kullanmayacağına karar vericeksin bu kadar da mı düşünemiyorsun? Ben tarayıpta ne olursa olsun kullanıyorum çünkü körü körüne güveniyorum seni bilemem

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
"kaç kişinin kartını çaldınız " uzaktan konuşmak kolay. Öncelikle forum kullanıcılarımızın güvenliğine üst düzeyde elimizden geldiğince dikkat eden bir forumuz. Hilelerimizin virüslü olmadığını bir çok kez belirttik ancak ne yazık ki kendi anlamak istediğiniz gibi anladığınızdan dolayı bir türlü anlamıyorsunuz. Eski siteyi de sayarsak yaklaşık 7 yılın üzerinde hizmet veren bir forumuz. Şu ana kadar sosyal medya hesabı, oyun hesabı, ya da herhangi bir kişisel hesabının çalındığını iddia eden gördünüz mü? Görmediniz çünkü programlarımızın içinde art niyetli bir kodlama yoktur. Yeterince açıkladığımı düşünüyorum. Bir de herhangi bir yere asılsız iddia da bulunmadan önce kanıtlarınızla iddia da bulunun. Topic locked.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...